Belangrijk bericht: Omwille van werken van uw Collect Delhaize.be-punt van Doornik zal dit op woensdag 08 november t.e.m. woensdag 29 november gesloten zijn. Gelieve hier rekening mee te houden voor het plaatsen van uw bestelling. Bedankt voor uw begrip.  

Delhaize viert dit jaar zijn 150e verjaardag en wil bij die gelegenheid de droom van ernstige zieke kinderen waarmaken

Er zijn zieke kinderen voor wie ziekenhuisopnamen en behandelingen dagelijkse kost zijn. Dat belet niet dat ze ervan dromen om eens een dag lang brandweerman te zjin, tussen dolfijnen te zwemmen, het leven van een vedette te leiden of hun idool te ontmoeten ... Make-A-Wish® wil die dromen waarmaken.

Ter gelegenheid van haar 150e verjaardag wil Delhaize daar bij helpen, samen met Make-A-Wish® ambassadrice Yanina Wickmayer.

En we hebben jouw hulp nodig!

Hoe? Delhaize geeft producten in een beperkte editie uit, die je gemakkelijk herkent aan hun blauwe lintje. Bij aankoop van deze producten van het merk Delhaize wordt een percentage van de verkoop doorgestort aan Make-A-Wish®. De prijs van de producten verandert niet. Het volstaat dat je ze koopt en Delhaize stort een deel door aan Make-A-Wish®. Met jouw hulp willen wij op die manier € 100.000 of zelfs meer inzamelen. Een gebaar waarmee je nieuwe producten leert kennen en dat de droom van zoveel mogelijk kinderen waarmaakt.

Mogen wij op jou rekenen?

De deelnemende producten

Yanina Wickmayer en Kris Wauters steunen Make-A-Wish

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst