• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je Plus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  

Ontdek alle voordelen van de Delhaize Plus-kaart

Spaar Plus-punten en ontvang bonnen van €5

Met je plus-kaart kan je eenvoudig kortingsbonnen sparen. Per aankoopschijf van €2 krijg je 1 plus-punt. Per 500 plus-punten ontvang je een kortingsbon van €5. Deze bon kan je meteen gebruiken op de online shop van delhaize.be of in jouw favoriete Delhaize winkel. Geniet bovendien van -5% op een selectie van Nutri-Score A&B producten dankzij je plus-kaart.

Activeer en beheer je kaart online

Activeer je plus-kaart online en maak optimaal gebruik van jouw voordelen. Bekijk je plus-puntensaldo, aankoopgeschiedenis, persoonlijke aanbiedingen en nog veel meer!

Ontvang persoonlijke eDeals

Ontvang elke week minstens 4 gepersonaliseerde eDeals en gebruik ze op delhaize.be of in de winkels. Hoe meer je je plus-kaart gebruikt, hoe gerichter de promoties. Iets voor jou?

Gebruik je plus-kaart online en in jouw favoriete Delhaize winkel

Je plus-kaart is geldig in jouw favoriete Delhaize winkel. Of je nu bij AD Delhaize, Shop & Go of Proxy winkelt. Ook op onze online shop delhaize.be kan je bij al jouw aankopen plus-punten sparen.

Vind je persoonlijke gegevens en jouw eDeals terug:

Je moet ingelogd zijn en je Pluskaart aan jouw online account gekoppeld hebben om deze informatie te kunnen bekijken.

Bescherming van jouw persoonlijke gegevens.
Het bedrijf Delhaize Le Lion/De Leeuw Comm. VA (Osseghemstraat 53, 1080 Brussel) en het filiaal Points Plus Punten NV staan in voor de verwerking van jouw gegevens. Dit gebeurt om je voordelen toe te kennen op basis van jouw aankopen, om je al dan niet persoonlijke reclame toe te sturen en om het plus-kaartprogramma en ons klantenbestand te beheren. Je hebt het recht om je per e-mail naar klantendienst@delhaize.be te verzetten tegen het gebruik van jouw gegevens voor direct-marketingdoeleinden en/of profilering. Je hebt ook het recht om jouw gegevens te raadplegen, te corrigeren en te wissen. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst