• Onze winkels

Europ Assistance

Plus-kaart voordeel

*10% van het premiebedrag in de vorm van plus-punten, geldig voor elk nieuw "Tijdelijk" contract, "Jaarcontract", "Jaarformule Plus", "Prestige" of "NoGo".

650.000 Belgische gezinnen kunnen rekenen op Europ Assistance om hun vakanties te beschermen. En u?

Europ Assistance is dé referentie inzake reisbijstand. Wij beschikken over meer dan 40 jaar ervaring én over 401.000 medewerkers die overal ter wereld dag en nacht klaar staan voor jou en je gezin. Deze jarenlange ervaring biedt ons de mogelijkheid om de gevolgen van een probleem in het buitenland op een doeltreffende manier op te lossen.

Als titularis van een Delhaize plus-kaart krijg je 10% van het premiebedrag in de vorm van plus-punten, geldig voor elk nieuw "Tijdelijk" contract, "Jaarcontract", "Jaarformule Plus" en contract "Prestige" en "NoGo". Uw extra plus-punten ontvangen is gemakkelijk: plaats uw bestelling via deze website, vul uw plus-kaart nummer in, en wij doen de rest!

Onze bijstandsformules:

Kies voor één van de bijstandsformules en onderschrijf online :

Tijdelijk contract

De ideale dekking voor een verblijf in het buitenland. Mogelijkheid om je voertuig in België of in heel Europa te dekken.
Bereken je tarief online en onderschrijf

Jaarlijks Contract

De ideale medische dekking in het buitenland met mogelijkheid om een bijstand voor de wagen te onderschrijven zowel in Europa als in België, vanaf 10 km van je woonplaats. De bijstand voor de tweede wagen is gratis.
Bereken je tarief online en onderschrijf

Jaarlijks Plus Contract

De ideale medische dekking in het buitenland met technische bijstand vanaf je woonplaats en in heel Europa. Je geniet eveneens van een vervangwagen in België.
Bereken je tarief online en onderschrijf

Prestige Contract

Het Prestige contract is bijzonder aanbevolen voor personen die op zoek zijn naar een eerste klas bescherming of voor wie langdurige reizen maakt naar het buitenland.
Bereken je tarief online en onderschrijf

Onze jaarlijkse reisannuleringsverzekering: NoGo

Reizen is vaak een investering waar je met volle teugen van wilt genieten. Daarom biedt Europ Assistance de jaarlijkse reisannuleringsverzekering NoGo aan.
Meer informatie

Plus-kaart voordeel

10% van het premiebedrag in de vorm van plus-punten, geldig voor elk nieuw "Tijdelijk" contract, "Jaarcontract", "Jaarformule Plus", "Prestige" of "NoGo".

Info & condities

www.europ-assistance.be/fr?AgtNum=delhaizeplus

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst