• Onze winkels
Laat je boodschappen thuis bezorgen. Nieuwe klant? : Ontvang nu €10 korting* + GRATIS levering!  Meer info

Di, The Beauty & Care Shop

Plus-kaart voordeel

*1 plus-punt per aankoopschijf van € 5**
500 plus-punten = 1 bon van € 5**

Puur plezier!

Meer dan 102 winkels met “geassisteerde zelfbediening” en een assortiment rond drie productgroepen: bodycare, parafarmacie en homecare. Bij Di betreed je een wereld van plezier, schoonheid en welzijn.

Schoonheids- en make-upproducten vind je er in overvloed voor je verzorging en schoonheid, of die van je baby of je partner!

Bij Di helpen voedingssupplementen op basis van planten en vitaminen niet alleen je vorm op peil te houden, maar ook je sportconditie, dankzij de vele exclusieve producten voor sporters. Di denkt ook aan je welzijn dankzij aromatherapie- en thalassolijnen. Ontspanning en verzorging aan huis! De binneninrichting van je woning krijgt eveneens bijzondere aandacht: kaarsen, sfeerparfums en geurstaafjes dompelen je huis onder in een gezellige sfeer.

Bij al deze diensten is er ook de ontwikkeling van je foto’s, traditioneel of digitaal. Dit kan direct in de winkel of sinds september ook via internet, dankzij Online Printservice. Kortom, gun je een plezier!

Heb je 500 plus-punten gespaard?

Je ontvangt een bon van € 5 in je Delhaize supermarkt. Je kunt de bon van € 5 ook gebruiken als kortingbon in één van de di winkels.

Plus-kaart voordeel

*1 plus-punt per aankoopschijf van € 5**
500 plus-punten = 1 bon van € 5**

Info & Condities

** Bij terugbetaling van een artikel worden de punten die gespaard werden bij aankoop van dat artikel van het saldo afgetrokken.

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst