• Onze winkels
  • Taalkiezer
    NL
    • FR
Laat je boodschappen thuis bezorgen. Nieuwe klant? : Ontvang nu automatisch €15 korting* !  Meer info

AVIS

Plus-kaart voordeel

*Tot 5% korting op wagen- en bestelwagenhuur, geldig voor dag-, week- en weekendtarieven. Tot 30% korting op je autohuur in het buitenland.

Je plus-kaart, de sleutel tot buitengewone voorwaarden bij AVIS

Een dagje aan de kust, een minitrip of reis dwars door het land van je dromen, bij Avis kun je steeds terecht.

Kies je voor een kleine auto voor in de stad of heb je liever voor een handige station wagon of monovolume? Moe je verhuizen of heb je gewoon graag wat meer ruimte? In onze vloot vind je steeds de auto of bestelwagen die je nodig hebt.

Je vindt Avis wereldwijd terug in maar liefst 163 landen en op alle grote luchthavens. In België en Luxemburg kun je terecht in een 35-tal kantoren. Wie voor Avis kiest draagt ook zijn steentje bij tot het behoud van het milieu. Zo biedt Avis je de mogelijkheid aan om een milieuvriendelijke wagen te huren.

Bezoek onze website voor meer informatie over Avis en autohuur van 1 dag tot 12 maanden.

Plus-kaart voordeel

Tot 5% korting op wagen- en bestelwagenhuur, geldig voor dag-, week- en weekendtarieven. Tot 30% korting op je autohuur in het buitenland.

Info & Condities

Reserveren kan via www.avis.be. Gebruik het Avis kortingsnummer (AWD-nummer) E365201 om aan deze voorwaarden te huren. Vergeet niet je plus-kaart mee te brengen wanneer je je wagen komt oppikken! Je kan ook steeds terecht in ons call center op 070/ 223 001.

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst