Belangrijk bericht:: Door werken zal uw afhaalpunt in Ath uitzonderlijk gesloten zijn op 20 Augustus. Bedankt voor uw begrip.  

Welk lamsdeel past bij je bereiding?

Het malse, frisse, kruidige én verse lamsvlees van boer Angus is erg veelzijdig. We sommen alle delen van het lam én recepten voor doordeweekse en feestelijke gelegenheden.

Lamsgehakt (nek, borst, schouder, bout)

Onmisbaar in wereldse klassiekers waaronder Shepherd’s pie, moussaka en kefta. Geen wonder, want dit gehakt is supersmaakvol.

Reserveer online >

Probeer ons recept voor Lamsballetjes met pasta pesto >

Lamsrug of -zadel

Je herkent het ‘lamszadel’ aan het T-vormige beentje. Het sappige stukje is ideaal om te bakken of te grillen.

Recepten

Nog meer inspiratie ...

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst