• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Het festival van fruit en groenten

Elke maand zet Delhaize fruit en groenten van het seizoen in de kijker. (Her)ontdek in jouw winkel en op onze site deze soms minder gekende producten, altijd vers, altijd gezond!

De herfst is terug en daarmee ook het seizoen van de pompoenen en van de noten!

De sympathiekste groenten van de herfst zijn er weer, met hun royale rondingen en hun mooie kleuren. Pompoenen bieden ons precies wat we nodig hebben terwijl de dagen verkorten en de temperaturen zakken. Ze zijn zeer arm aan calorieën en zeer rijk aan micronutriënten (zoals betacaroteen en vitamine A). Pompoenen kan je op tal van verschillende manieren bereiden: als bijgerecht of als dessert, als soep of als puree, als ovenschotel, taart … of zelfs bij een ijsje!

De terugkeer van de komkommerfamilie: 100% Belgisch!

Sven van de Voorde, groentenaankoper bij Delhaize, benadrukt het belang van de lokale producenten die we kennen. Zij respecteren een zeer nauwgezet lastenboek. Voor onze pompoenen, patissons en andere courgettesoorten bevoorraden we ons bij Belgische producenten, zoals Agrisert in Gerpinnes. Zij telen met veel overtuiging oude variëteiten die we anders nooit meer op ons bord zouden krijgen.

Gedroogde vruchten en oliehoudende zaden

Onze gedroogde vruchten zijn heerlijk bij het aperitief, als tussendoortje of bij alle soorten bereidingen. Ze bevatten veel proteïnen, vezels, mineralen en vitaminen, wat toch wel een pluspunt is in de winter. Ontdek ons uitgebreide aanbod noten en gedroogde vruchten in jouw Delhaize supermarkt!

Gedroogde vruchten

Heerlijk, zacht en boordevol vitaminen! Gedroogde vruchten zijn daarom een ideale versnapering voor kinderen. Bij Delhaize heb je een uitgebreid aanbod van smaken: abrikozen, vijgen, Medjool- of Deglet Nour-dadels, verse vijgen en vijgen op siroop, pruimen … Kies je fruit maar uit!

Nog meer inspiratie ...

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst

    Je mandje is leeg

    Inspiratie nodig? Naar de snelle shop of Promoties

    Naar het winkelmandje