• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  

Het festival van fruit en groenten

Elke maand zet Delhaize fruit en groenten van het seizoen in de kijker. (Her)ontdek in jouw winkel en op onze site deze soms minder gekende producten, altijd vers, altijd gezond!

Juni is de maand van de perzik en de nectarine. Perziken hebben een zachte schil en nectarines een gladde. Koop ze zacht genoeg als je ze meteen wil proeven of stevig als je ze liever nog een week in de koelkast bewaart. Wit, geel of oranje, rond of plat; perziken en nectarines mogen niet ontbreken in een zomerse fruitsla. Profiteer er nu van; in deze zomermaanden zijn ze het rijpst. Serveer ze met prosciutto, blauwe kaas of basilicum. Ver-ruk-ke-lijk!

Perzik of nectarine, wat is het verschil?

De nectarine is eigenlijk een perzik-variant met sappig en zoet sap. Qua smaak verschilt deze vrucht niet echt van de perzik. Het enige verschil is dat de schil glad is. En da’s de reden waarom de nectarine voor sommige mensen populairder is.

Lekker uit het vuistje of in een vruchtensla, met nectarines kan je ook heerlijke taarten bereiden. Maar als je ze verwerkt in een gelei met wat citroengras, ontdek je een verrassend facet van deze vrucht met karakter.

De perzik voelt zich in uitstekend gezelschap met abrikozen en amandelen. Eén ding is zeker, dit is fruit om van te genieten!

Perziken en nectarines van Taste of Inspirations

De Taste of Inspirations perziken en nectarines zijn net gepast rijp en klaar om van te smullen. Ze zijn nogal groot van kaliber en hebben sappig, zoet vlees. Deze handgeplukte vruchten smaken helemaal naar de zomer: sappig, fris en zoet.

Reserveer online >

Recepten

Nog meer inspiratie ...

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst