• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

De fruit- en groentefestivals

Elke maand zet Delhaize een gamma seizoenfruit en -groenten in de kijker. Ontdek deze soms wat minder bekende, gezonde seizoenproducten!

Januari is de maand van de citrusvruchten. Het is putje winter, het moment waarop we een duwtje in de rug nodig hebben om in vorm te blijven. Daarom stellen we je nu een gamma voor van de mooiste citrusvruchten uit zonnige landen. Met hun mooie kleuren, smaak, geur en vooral met hun hoog gehalte aan vitamine C geven ze ons energiepeil en humeur een boost. Hier zijn enkele voorbeelden. Ontdek het hele assortiment in de winkel!

Sinaasappels

Oranje, rood, om te eten of sap van te persen … Sinaasappels zijn er in eindeloos veel soorten. Welke variëteit past het best bij jou?

Citroenen

Citroen met blad

De blaadjes zijn het ultieme bewijs van versheid. Deze citroenen worden mooi geel aan de boom en worden direct na de pluk geleverd. Ze zijn ook heel sappig. Citroenen zijn zowel gekend voor hun lekkere smaak als voor hun onbetwistbare geneeskrachtige eigenschappen. Dit hebben ze te danken aan hun hoge vitamine C-gehalte.

De limoen

Dit is een mooi felgroen citrus, boordevol sap. De limoen heeft een typische aroma met een frisse exotische toets. Deze citrusvrucht is ideaal voor vis- of lamsgerechten of cocktails.

Reserveer online >

Pompelmoezen

De rode pompelmoes

Deze citrusvrucht is populair bij het ontbijt. Je krijgt er dan ook een ferme vitamineboost van; perfect om je dag in te zetten. Hij is wat zoeter dan de blekere variant. Een beetje sap van deze vrucht in een wortelvelouté: heerlijk!

Reserveer online >

De witte pompelmoes

Deze pompelmoes smaakt wat bitterder en past wonderwel bij zeevruchten. Het is ook een bron van vitamine C!

Reserveer online >

Recepten

Nog meer inspiratie ...

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst

    Je mandje is leeg

    Inspiratie nodig? Naar de snelle shop of Promoties

    Naar het winkelmandje