• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Thuislevering vanaf €5,95
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Het festival van fruit en groenten

Elke maand zet Delhaize fruit en groenten van het seizoen in de kijker. (Her)ontdek in jouw winkel en op onze site deze soms minder gekende producten, altijd vers, altijd gezond!

Vanaf half oktober vind je bij Delhaize een weelde aan variëteiten van appels en peren, elk met hun eigen bijzonderheden: zoet, geparfumeerd, evenwichtig, pittig of zurig. Er zijn er voor ieders smaak en goesting. Jonagold, Primo, Boskoop, Braeburn, Golden … Appels vind je in een bont boeket van groen, geel en rood. Stop ze in de boekentas van de kinderen, breng ze mee naar kantoor of verwerk ze in heerlijke recepten. Peren zijn een ware verfrissing, vooral in de herfst. Het grote voordeel is dat je ze zowel in hartige als in zoete bereidingen kan verwerken, van het aperitief tot het dessert.

Hoe maak je jouw keuze en waarvoor gebruik je ze in de keuken? Volg de gids.

Gekke appels en peren

Door het slechte weer in de bloesemperiode zijn vele Belgische appels en peren te groot, te klein of minder mooi van vorm. Gelukkig is de smaak even goed als altijd! Daarom prijzen we je deze ongewone appels en peren maar al te graag aan. Bovendien zijn ze nog eens goedkoper ook. Laten we dus vooral geen fruit verspillen!

Reserveer online >

Nog meer inspiratie ...

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst

    Je mandje is leeg

    Inspiratie nodig? Naar de snelle shop of Promoties

    Naar het winkelmandje