• Iedere donderdag nieuwe promoties
 • Thuislevering vanaf €5,95
 • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
 • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
 • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Street food: wereldgerechten uit het vuistje

In wereldsteden als Londen, Bangkok, New York en Hongkong bestaan ze al jaren: gezellige eetstalletjes waar je een waaier aan hapklare wereldgerechten - oftewel streetfood - kan kopen. Bij ons is streetfood aan een stevige opmars bezig. Zo zie je steeds meer foodtrucks op festivals, markten en evenementen verschijnen. Delhaize neemt je mee op culinaire ontdekking!

Hoe goed eten als je snakt naar een heerlijke hotdog

Streetfood is hip maar daarom niet altijd even kwaliteitsvol. Bij Delhaize is dat anders. Met ons nieuwe gamma ‘strEAT food’ hotdogs zet je gegarandeerd je tanden in een zalige hotdog. De worsten zijn gemaakt zoals dat voor een echte hotdog hoort: met innovatieve smaken en volgens een traditioneel recept. De worsten zijn op natuurlijke wijze gerookt. Ontdek de 3 soorten: de New York met ketchup en mosterd, de London met bacon en cheddar en de Berlin met curry en gekaramelliseerde uitjes. Wanneer zetten jullie thuis hotdogs op het menu?

Haute Dog Sesam Bio - De Trog

Het bio haute dog broodje is gemaakt van biologische tarwebloem, biomelk, ongeraffineerde biologische rietsuiker (wat zorgt voor de lichte zoete smaak), bio koolzaadolie, zeezout en bakkersgist.

Reserveer online >

Ontdek de kant-en-klare hotdog in onze traiteurafdeling!

Hot Dogs

Lekker snel kan ook met deze kant-en-klare hotdog die je terugvindt in de traiteurafdeling. Na amper twee minuten in de microgolf kan je genieten van een hotdog.

Beschikbaar in je supermarkt.

Ontdek ons nieuwe originele Butcher’s burger gamma

Kiezen voor een burger en verrast worden door het verschil ... Bij Delhaize kan het. Delhaize is een echte hamburgerspecialist en heeft een brede waaier kwaliteitsburgers in de aanbieding die je nergens anders vindt. Enjoy!

Ze hebben een INN award gewonnen!

Wanneer de lente in het land is, worden de meest innoverende producten van het afgelopen jaar bekroond met een INN’award. De INN’awards zijn een initiatief van het B2B-blad Gondola dat zich richt tot de Belgische retail en fast moving consumer goods. Met de INN’awards wil Gondola de inspanningen belonen van al wie innoveert in de sector. De INN’awards zijn geen commercieel initiatief: de inschrijvingen zijn volledig gratis voor de deelnemers.

De jury die oordeelt wie een trofee in de wacht sleept bestaat uit het kruim van de sector. Ook dit jaar weer werden de Belgische foodretailers vertegenwoordigd door toppers.

De Butchers burgers hebben de 1ste prijs gewonnen in de categorie van de private labels bij de retailers.

De jury loofde de inspanning die Delhaize deed om mee te zijn met de culinaire trends die je in de hippe restaurants overal te lande ziet en die aanslaan bij de foodies. Zo’n premiumproduct vertalen naar de retail is niet gemakkelijk. Eerst en vooral is er de sourcing. Delhaize selecteerde vlees van smakelijke rassen: Limousin- en Angus-beef en Iberico-varken. De gourmetburgers zijn grover gemalen dan het standaardproduct, en ook dikker, waardoor ze bij het bakken een krokante korst krijgen en vanbinnen toch smeuïg blijven. Het product is verpakt in zwarte schaaltjes die voorzien zijn van een specifiek etiket. Wat als je de beste Belgische hamburgers misschien niet op een van de vele trendy adresjes moet gaan zoeken, maar eerder in de supermarkt?

Hamburgerbroodjes voor top burgers!

 • Worden op een artisanale manier geproduceerd met 100% natuurlijke ingrediënten.
   
 • De beste smaak wordt bekomen door het deeg lang te laten rijzen en deze stressvrij te vormen voordat ze afgebakken worden.

Naar de e-shop >

Ontdek de kant-en-klare hamburger in onze traiteurafdeling!

Lekker snel kan ook met deze kant-en-klare hamburger die je terugvindt in de traiteurafdeling. Na amper twee minuten in de microgolf kan je genieten van een hamburger gourmet en een bao bun.

Streetfood: wereldgerechten uit het vuistje

Wat is streetfood?

Streetfood vindt zijn oorsprong in Azië. Zoals zijn naam het doet vermoeden, zijn het gerechten die op straat bereid worden waar je bij staat en die direct klaar zijn om op te eten. Klassieke voorbeelden van streetfood kennen we allemaal: frieten, hamburgers, hotdogs ... Tegenwoordig ligt de focus echter meer op authentieke en duurzame gerechten. Dit past in de huidige trend waarbij we veel belang hechten aan eerlijk eten en een duidelijk verhaal.

De opkomst van streetfood resulteert in innoverende en verrassende concepten. Oude busjes en caravans worden omgetoverd tot vrolijke foodtrucks. Er zijn zelfs restaurants die streetfood op hun kaart zetten. Als je aan je tafeltje zit, waan je je in een bruisende Aziatische of New Yorkse wijk. Origineel, toch?

Onze streetfoodfavorieten

Wij verzamelden voor jou onze favoriete streetfoodrecepten wereldwijd. Stuk voor stuk makkelijke én lekkere gerechten!

Nog meer inspiratie ...

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst

  Je mandje is leeg

  Inspiratie nodig? Naar de snelle shop of Promoties

  Naar het winkelmandje