• Iedere donderdag nieuwe promoties
 • Thuislevering vanaf €5,95
 • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
 • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
 • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Onze beenhouwers: meesters in het vak van het vlees

Elke dag krijgen de beenhouwers van jouw Delhaize-winkel zorgvuldig geselecteerd vers vlees binnen. Eerst en vooral voeren ze een kwaliteitscontrole uit. Daarna versnijden, ontzenuwen en kantsnijden ze het met nauwkeurige handelingen. Zo komt de smaak van elk stukje vlees het best tot zijn recht. Om jullie een optimale versheid aan te bieden, vullen ze de koeltogen meerdere keren per dag aan.

Vers vlees, overdag en vaak zelfs ook ‘s nachts

Dagelijks krijgt Delhaize een levering vers vlees binnen. Meestal overdag, maar zelfs ook ’s nachts! Al onze vleesproducten worden aan strenge controles onderworpen en voldoen aan de strenge eisen van de Delhaize kwaliteitsslager.

Naargelang de vraag snijdt de beenhouwer het vlees ter plaatse, dat vermijdt meer vlees te bewaren in de toonbank dan nodig is.

Wist je dat?

Tot jouw dienst

Heb je vragen over de herkomst of de kwaliteit van onze producten? Advies nodig over de keuze van een stuk vlees of over de juiste bereidingstijd? Wens je een specifieke versnijding of een minder gebruikelijke hoeveelheid? Je beenhouwer kent zijn vak en helpt jou graag verder!

De specialisten in huisbereiding

Wist je dat onze beenhouwers ook prat gaan op heerlijke huisbereidingen? Orloffgebraad, pavé van de chef, rundshamburger, gemarineerd vlees en boerenbraadworst zijn nog maar een greep uit ons breed assortiment.

Traditionele bereidingen, specialiteiten en nieuwigheden. Wij hebben het allemaal in huis! Jij hoeft het enkel nog maar in de oven te bakken of in de pan te braden om vervolgens te genieten van een lekkere maaltijd met je gezin. Smakelijk!

Constante opleiding

Ons opgeleid personeel bereidt het vlees met respect en de nodige vakkennis.

Om het beste vlees, de beste service en het beste advies te waarborgen, volgt jouw kwaliteitsslager continu bijscholing over de koude- en warmteketen, HACCP, traceerbaarheid en vleesverwerking.

Hij is een echte expert en werkt volgens strikte methoden.

Wist Je Dat?

De aankopers van het vlees van Delhaize zijn voormalige slagers en zijn dus goed vertrouwd met hun leveranciers. Ze vertoeven dan ook dagelijks op het terrein om de beste dieren te selecteren.

Een strenge selectie dat begint op de werkvloer

Onze beenhouwers selecteren voor jou alleen de beste stukken.

Dit selectieproces begint al bij het begin. Onze aankopers beginnen met het kiezen van de beste dieren. Enkel het lekkerste en gezondste vlees komt dagelijks in de winkelrekken terecht.

Zodra jouw kwaliteitsslager het vlees ontvangt in zijn slagerij gaat hij aan het werk en wordt het vlees vervolgens op traditionele wijze gesneden.

Traceerbaar van boer tot bord

Omdat onze aankopers van het vlees alles op de voet volgen kennen wij de oorsprong van elk stuk vlees dat in onze rekken ligt.

Topkwaliteit tegen een eerlijke prijs

Het vlees dat verkocht wordt bij de slager is vers en van uitstekende kwaliteit. Onze professionals snijden en bereiden het vlees voor tot in de perfectie. Dit betekent niet dat het duur is. Integendeel! Heerlijke producten uit ons assortiment worden verkocht aan interessante prijzen.

Voor alle smaken en gelegenheden

Omdat hij weet waarvan je houdt, selecteert jouw kwaliteitslager op elk moment de beste stukken vlees en de beste bereidingen. Het aanbod is bijzonder divers. Zin in rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees, lamsvlees? Bereid of natuur? In een kleine of grote verpakking? Je vindt wat je zoekt bij Delhaize. Altijd super vers en aan een interessante prijs.

De kwaliteitsslager kent het assortiment zeer goed. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring met het snijden en bereiden van het vlees, kan je vol vertrouwen kiezen tussen het uitgebreid aanbod. Vlees van topkwaliteit, tegen de beste prijs, een maxi-pack voor de hele familie, een kleine portie voor jou alleen, een kleine portie voor een tête-a-tête, je vindt het allemaal bij jouw Delhaize slager.

Smaak en know-how

De vleesafdeling van jouw supermarkt biedt een compleet aanbod. Je kan er genieten van traditionele vleesbereidingen, maar ook van tientallen specialiteiten en nieuwigheden, zoals Iers en Schots rundvlees, biologisch vlees, varkensvlees van PQA (Porcs Qualité Ardenne), Varkenssavourette en Iberico varkensvlees.

We bereiden onze gerechten in huis. Wat nogmaals bewijs levert van de professionele expertise van je kwaliteitsslager. En die know-how, dat proef je gewoon. Ze bieden dan ook regelmatig bepaalde stukken aan als “suggesties van de chef”.

Gehakt en steak tartaar: verser kan niet!

De slager bereidt meerdere keren per dag heerlijk gehakt en steak tartare. Het gehakt ligt maximum 24 uur in de rekken.

Wij gebruiken alleen het beste vlees om er gehakt van te maken. Dit is mager vlees van hoge kwaliteit. Speciaal voor de productie van gehakt en dagelijks vers geleverd in de winkel. Jouw gespecialiseerde slager controleert telkens zorgvuldig de samenstelling van het gemalen vlees voordat hij het toevoegt aan het mengsel. De volledige lijst van ingrediënten wordt ook duidelijk weergegeven op het etiket.

Wist je dat?

Ons gehakt: een nieuwe samenstelling voor nog méér smaak

Proef snel ons nieuw en overheerlijk gehakt:

 • 99% vers vlees en enkele specerijen
 • nooit ingevroren
 • minder zout
 • geen eieren
 • maximum 24 u in het koelvak

Strenge controles

Bij Delhaize nemen we de veiligheid van het voedsel bijzonder ten harte. Al onze inspanningen worden ook nog eens gecontroleerd door de overheid, die regelmatig de supermarkt bezoekt. Dit kan gaan om aangekondigde of onaangekondigde bezoeken. Zij controleren de kwaliteit en de versheid van het vlees volgens zeer strikte normen en criteria.

De controleurs van onze certificatie-instelling inspecteren evenals de slagerij minstens 4 keer per jaar. Dergelijke controle op hygiëne en distributie wordt uitgevoerd aan de hand van een checklist. Elke audit wordt gevolgd door een actieplan dat werd ontwikkeld in samenwerking met de directeur.

Elke drie maand nemen de controleurs twee stalen van gehakt voor een microbiologische analyse. Een keer per maand worden ook stalen genomen in het slachthuis, evenals bij de viswinkel en de traiteur afdeling om te controleren of deze goed gereinigd en ontsmet zijn.

Je hebt dus zekerheid dat het vlees dat je koopt bij Delhaize niet alleen lekker maar ook veilig is.

Lokale producten: iedereen wint

Delhaize hecht heel veel belang aan duurzame ontwikkeling. We hebben maar één planeet en die moeten we respecteren. Het is daarom belangrijk om nationale en regionale producten verder te integreren in ons consumptiegedrag.

Door het circuit tussen de producent en de consument te begunstigen, limiteren we het transport en daarmee ook onze ecologische voetafdruk. Labels en etiketten vertellen jou de herkomst van het vlees.

90% van het vers aangeboden rundvlees, varkensvlees en kalfsvlees in onze winkels komt uit België!

Nog meer inspiratie ...

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst

  Je mandje is leeg

  Inspiratie nodig? Naar de snelle shop of Promoties

  Naar het winkelmandje