Gehakt, de kunst van het kiezen

Worst, tartaar, hamburger, vleesbrood, gehakt Parmentier, bolognaisesaus, ... Het gehakt van Delhaize steelt dit najaar de show.

Het juiste gehakt voor je gerecht

Welk gehakt kiezen? En wat gaat in welke bereiding?

Gekruid varkens- en kalfsgehakt

Een licht gekruide mengeling van varkens- en kalfsvlees is de ideale basis voor veel recepten. Ze combineert twee goede eigenschappen: de fijne smaak van het magere kalfsvlees en het smeuïge van varkensvlees. Zin om courgettes of paprika’s te vullen? Of trek in een smakelijke ovenschotel met gehakt, aardappelen en groenten? Met deze mix zit je goed.

Gehakt van varken en openlucht gekweekt

Verwen jezelf met gehakt van scharrelvarkens. Ze krijgen 100% plantaardige voeding en hebben 400 m2 vrije uitloop in de Ardense weiden. Hun langzame, natuurlijke groei garandeert sappig vlees met authentieke en unieke smaak. Gebruik puur varkensvlees om vleesballetjes mee te maken, of ravioli mee te vullen.

Boerengehakt

In boerengehakt proef je de volle smaak van puur varkensvlees van de hoogste kwaliteit. Hieraan hebben we vers gesneden ui en peterselie toegevoegd. Zo heb je een ideale basis voor een perfect vleesbrood, maar ook voor gevulde koolrolletjes of champignons.

Waarom je je gehakt bij Delhaize koopt?

Puur vlees

Wij hebben het recept van ons gehakt verbeterd om jou een nog betere kwaliteit te garanderen. Delhaize biedt je het puurste gehakt op de markt aan.

  • Het gehakt bevat eieren noch plantaardige vezels en bestaat louter uit vlees en kruiden!
  • Het vlees wordt nooit ingevroren.
  • Het gehakt wordt meermaals per dag door je slager bereid, waardoor het altijd vers is.
  • Het zoutgehalte bedraagt maximaal 1,1%.

Bovendien gebruiken wij vanaf nu uitsluitend het “Beter voor iedereen” vlees voor ons varkensgehakt.

Wist je dat?

Tip bij het kruiden van gehakt

Wees voorzichtig als je kalfsgehakt kruidt. Uitgesproken aroma’s, zoals knoflook of rozemarijn, kunnen de fijne smaak van het gehakt overheersen.

Wist je dat?

Altijd vers!

Het gehakt van Delhaize is altijd bijzonder vers. We gebruiken alleen Belgisch vlees en malen verschillende keren per dag in de winkel. In de koeltogen blijft het maximum 24 uur liggen.

Nog meer inspiratie ...

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst