• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  

Hoe goed kopen als je houdt van goed eten?

Het merk Delhaize, dat is eerst en vooral de garantie om een smakelijk kwaliteitsproduct aan een erg voordelige prijs te ontdekken! Verder is de keuze van Delhaize producten zeer ruim en de kwaliteitsnormen hoog, net als de smaak, de nutritionele samenstelling en de authenticiteit. Over die garantie waakt een team van inkopers en voedingsdeskundigen.

Extra hart-label: volg de gids!

Delhaize hecht veel belang aan je gezondheid. Dat wil evenwel niet zeggen dat je je alles hoeft te ontzeggen. Daarom werd een extra hart-label ontwikkeld en toegekend aan een selectie smakelijke producten met een nutritioneel voordeel. Die herken je aan het typische hartje van het Extra-label op de verpakkingen. Zoutarm, minder suiker, verrijkt met vitamines, Omega 3, vezels, mineralen ... In één oogopslag ontdek je de troeven van het product in kwestie. En dat is uiterst handig, want wie heeft er tijd om de etiketten altijd grondig te bestuderen?

Je zal steeds meer Extra-labels op de producten zien verschijnen. Delhaize stelt haar informatie immers continu verder op punt. Tegenwoordig zijn maar liefst 190 producten voorzien van het Extra-label.

De crunchy muesli van Delhaize zijn een heerlijke mix van volkoren havervlokken en rode vruchten. Ze zijn rijk aan vezels en bevatten minder dan 5% suiker dankzij de natuurlijke zoetstof op basis van stevia.

Om een product het Extra-label te geven, baseert Delhaize zich op algemeen erkende wetenschappelijke aanbevelingen.

Authentieke producten!

Delhaize heeft er altijd een erezaak van gemaakt om producten aan te bieden die bij voorkeur van eigen bodem zijn. Ze worden volgens traditionele methodes gemaakt en steunen op die manier de plaatselijke werkgelegenheid en de duurzaamheid.

Yoghurt van Delhaize, bijvoorbeeld, wordt met lekkere melk van bij ons bereid. Hij is vers en smeuïg, en bevat heerlijk fruit. Hij is bovendien vrij van bewaarmiddelen. Lepeltjes klaar, smullen maar!

Snel klare producten

Snel een lekker gerecht op tafel toveren? Het kan! Dankzij de kant en klare, bijna klare en snel klare producten van het merk Delhaize. Zo breng je meer tijd met je gasten aan tafel door dan in de keuken.

Zoals onze nieuwe voorgestoomde gerechten bijvoorbeeld: lekker, gemakkelijk & evenwichtig! Omdat je niet altijd tijd hebt om te koken, stelt het merk Delhaize lekkere voorgestoomde gerechtjes voor die je gewoon even moet opwarmen in de microgolfoven. De groenten behouden hun smaak en knapperigheid omdat de saus apart blijft, de voedingswaarde wordt behouden en het is uiterst snel klaargemaakt! Ontdek fastfood in versie good food!

Smaak: de allerbeste ingrediënten!

De kwaliteit van een product wordt vooral bepaald door de smaak. En om smaak te verkrijgen, moet de smaak van elk ingrediënt goed zitten. Daarom selecteert Delhaize al haar ingrediënten met de grootste zorg. Zo wordt de chocolademousse van Delhaize bereid zoals thuis: met fijne Belgische chocolade die veel cacao bevat, echte verse room en het wit van verse eieren. Geen chocolade- of melkpoeder dus!

De producten worden door inkopers gekozen die veel aandacht schenken aan smaak. De geselecteerde producten worden bovendien aan een hele reeks controles onderworpen door zowel een panel van interne deskundigen als een team van veeleisende consumenten.

Een steeds evoluerende nutritionele kwaliteit

Met het oog op een evenwichtige voeding en een gezondere levensstijl, werkt de Quality afdeling van Delhaize voortdurend aan de verbetering van haar producten en aan de nutritionele samenstelling ervan. Een team van diëtisten en deskundigen test alle producten op permanente en systematische wijze.

De pastasaus met basilicum, bijvoorbeeld, heeft een verlaagd zoutgehalte van 30%*. Het bevat ook geen kleurstoffen of bewaarmiddelen. De saus wordt in Italië geproduceerd en bestaat uit 80% tomatenvlees.

Als de nutritionele samenstelling van een product verbeterd kan worden zonder in te boeten aan smaak, wordt het herformuleringsproces onmiddellijk aangevat. De voorbije jaren werden 5000 van onze producten herbekeken. Dankzij die aanpassingen werd 300 ton minder zout gebruikt in de chips, 12 ton minder vet in de kant- en klaargerechten en 130 ton minder suiker in de frisdrank. We doen zo verder!

* Ten opzichte van andere vergelijkbare producten.

Nog meer inspiratie ...

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst