• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Thuislevering vanaf €5,95
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Wild, van de jacht tot op het bord

Ontdek hier de verschillende etappes toe die het wildvlees doorloopt, vanaf de jacht tot in het winkelrek van je Delhaize winkel.

Etappe 1: de jacht

“Op het jachtterrein zelf controleert een erkende controleur elk dier en beslist of het geschikt is voor consumptie. Als dat het geval is, wordt het gekoeld naar de beenhouwerij gebracht waar het zal worden versneden.”


Etappe 2: het transport

“Om de versheid van het wild te waarborgen, wordt het tijdens grote jachtpartijen in koelwagens in de bossen gestopt. Deze mobiele units staan nadien in voor het vervoer van het wild naar de beenhouwerij.”

Etappe 3: versnijden

“Vooraleer het versneden wordt, gebeurt er nog een diepgaande kwaliteitscontrole. Als het vlees van minder goede kwaliteit is, zal de jager minder vergoed worden. Het wild wordt vervolgens versneden door goed opgeleide professionals.”


Etappe 4: sorteren en verpakken

“Wanneer het wild versneden is, worden de stukken gesorteerd volgens kwaliteit. De producten die aan de Delhaize normen voldoen, worden luchtdicht verpakt, gewogen en voorzien van een etiket.”

Etappe 5: in de winkel

“De stukken wild worden meteen naar de centrale van Delhaize overgebracht. Om de producten zo vers mogelijk te houden, slaan we het vlees niet op, maar leveren we het meteen aan de verschillende verkooppunten.”


Etappe 6: op je bord

“En dan rest er je niets anders dan het stuk te kiezen dat je het meest aanspreekt in je Delhaize winkel, het met liefde klaar te maken en het op te dienen aan je tafelgenoten!”

Recepten

Nog meer inspiratie ...

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst

    Je mandje is leeg

    Inspiratie nodig? Naar de snelle shop of Promoties

    Naar het winkelmandje