• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Rundvlees van Delhaize Selection

Rundvlees, gekweekt volgens de regels van de kunst, heeft een unieke smaak. Jeroen De Pauw, chef-kok en ambassadeur van Delhaize, sprak met onze aankoper Gilles Mortier. Samen leggen ze uit wat er zo speciaal is aan het rundassortiment die het kwaliteitslabel ‘Delhaize Selection’ meekreeg.

Waarvoor staat ‘Delhaize Selection’?

Het rundvlees dat bij Delhaize wordt verkocht is voor 100% Belgisch en daarvoor werd dit kwaliteitslabel in het leven geroepen. We garanderen hiermee dat in elke stap van het productieproces aan alle strenge vereisten werd voldaan. En die gaan veel verder dan de wettelijke normen alleen. Wat de smaak betreft, staat ‘Delhaize Selection’ voor mals en sappig vlees dat elke dag vers wordt gesneden.

Wat is er zo speciaal aan het rundvlees van ‘Delhaize Selection’?

Het rundvlees van ‘Delhaize Selection’ voldoet volledig aan een aantal zeer strenge criteria. Elk stuk is afkomstig van dieren die door ons al in het slachthuis werden geselecteerd. Het is perfect traceerbaar over de hele voedselketen van de boerderij tot op het bord. Bovendien gebeuren er regelmatig laboratoriumcontroles en wordt het welzijn van de dieren streng bewaakt. Het hele assortiment Delhaize-rundvlees beantwoordt aan deze vereisten. Je vindt het kwaliteitslabel ‘Delhaize Selection’ overigens op de verpakking van al het rundvlees in de beenhouwerij-afdeling van je winkel.

Darenboven, voldoet het rundvlees van ‘Delhaize Selection’ aan alle criteria’s van de ‘Belbeef’ label. Belbeef label zet zich in voor de bevordering van de consumptie en de ondersteuning van het imago van het Belgische rundsvlees.

Voor meer informatie over Belbeef, ga naar www.belbeef.be.

De stukken vlees uit ons aanbod

We hebben voor ieder wat wils, of je nu fan bent van gebraad of meer houdt van filet pur. In de zomer is de flinterdunne carpaccio topfavoriet, terwijl er in de winter niets beter smaakt dan een heerlijke rosbief. We hebben een heel uitgebreid assortiment en versheid is voor ons erg belangrijk. Het vlees wordt elke dag in onze supermarkten versneden.

De voordelen van Belgisch rundvlees

We verkopen alleen het Belgische Blanc-Bleuras. Het is dé nationale specialiteit en de trots van onze lokale kwekers. Het is mals vlees van bij ons, het zit boordevol smaak en is bovendien vetarm. Goed voor de gezondheid van iedere fijnproever dus!

Maak kennis met Gilles Mortier: Aankoper vers vlees bij Delhaize

Gilles Mortier is vooral een fijnproever met een voorliefde voor de pure keuken. Hij wil alleen het allerbeste en door zijn sociale karakter heeft hij intussen een goede relatie opgebouwd met de lokale kwekers van de Belgische Blanc-Bleu, gebaseerd op respect, een luisterend oor en betrokkenheid.

Receptideeën

Ontdek onze talrijke recepten op basis van rundvlees. Voor ieder wat wils! Ontdek al onze recepten met rundvlees

Nog meer inspiratie ...

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst

    Je mandje is leeg

    Inspiratie nodig? Naar de snelle shop of Promoties

    Naar het winkelmandje