• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Thuislevering vanaf €5,95
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Kerststronken

Bij een traditioneel kerstdiner hoort ontegensprekelijk een overheerlijke kerststronk. Of je hem nu zelf bereidt of liever kant-en-klaar koopt. Bij Delhaize vind je zowel een breed assortiment kerststronken als alle nodige ingrediënten om zelf aan de slag te gaan. Veel smulplezier!

De stronken van Delhaize

Wil je niet te veel tijd in de keuken verliezen? Laat je dan verleiden door de brede waaier aan kerststronken van Delhaize. Chocolade-praliné, meringue-framboos-citroen, bosvruchten, ... Allemaal even vers én van topkwaliteit. Probeer ook zeker de prachtige creaties van Paul Gaelens uit. IJsliefhebbers zullen dan weer smelten voor een van de heerlijke ijsstronken. Vanille-mokka, vanille-framboos-cassis, vanille-praliné... Keuze te over! Ga naar de e-shop »

Wist je dat?

Waar komt de kerststronk vandaan?

Volgens de traditie stamt de kerststronk uit een oud heidens gebruik. De vader des huizes selecteerde een boomstronk in het bos, zegende die en legde hem vervolgens in de haard. Hoe langer de stronk brandde, hoe meer geluk het gezin het volgende jaar zou hebben. De beste stronk was die van een fruitboom, omdat die symbool stond voor overvloed. Het gebak in de vorm van een boomstronk verscheen pas rond 1870.

Zelf een stronk maken? Kinderspel.

Het feest begint al in de keuken. Maak samen met je oogappels een kerststronk. Plezier gegarandeerd voor jong en oud! Inspiratie nodig? Neem snel een kijkje op de stronkenrecepten.

Mangostronk

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst

    Je mandje is leeg

    Inspiratie nodig? Naar de snelle shop of Promoties

    Naar het winkelmandje