• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Thuislevering vanaf €5,95
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Boost je dag met Delhaize Superfruit

Ook in de winter mag je je dagelijkse portie fruit niet overslaan. En dat doe je het best met Delhaize Superfruit! Een origineel gamma verse vruchtensappen met dat tikkeltje meer.

Waarom zijn deze fruitsappen zo bijzonder?

De mengeling van de vruchten zijn verrassend en heerlijk maar dat is niet alles! De vruchten zijn ook geselecteerd omwille van hun nutritionele eigenschappen die boven het gemiddelde ligt van andere vruchten. De procedure van ‘flits’ pasteurisatie (een methode van voedselbewaring dankzij een zeer korte thermische behandeling) in tegenstelling tot de klassieke pasteurisatie, laat toe de geur te bewaren, de textuur en de vitamines van het product.

Het verschil tussen puur sap en sap op basis van concentraat

Nadat het fruit geplukt en geperst is, wordt vruchtensap op basis van concentraat verkregen door een groot deel van het water in het sap te laten verdampen. Vervolgens wordt het concentraat ingevroren om de voedingswaarden en de smaak van het fruit goed te bewaren. Tijdens het bottelen wordt het verdampte water opnieuw aangevuld. Puur sap ontstaat door het persen van het fruit. Daarna wordt het gepasteuriseerd om mogelijke bacteriën tegen te gaan. In puur sap zitten geen toevoegingen zoals zoetstoffen of conserveermiddelen. Het is dus 100% puur sap.

Sinaasappel- en cranberrysap

Het Sinaasappel- en cranberry Superfruitsap heeft een mooie felrode kleur, een intens aroma en een overheerlijke smaak van sinaasappelen, cranberries en appel. Delhaize haalt zijn cranberries uit de USA en Canada, de grootste productiezone ter wereld. De vruchten worden in de herfst geoogst, want dan zijn ze donkerrood en smaken ze het best. Wist je trouwens dat cranberries heel wat weldadige eigenschappen bezitten? Niet alleen zitten ze boordevol vitamine C en antioxidanten, maar zouden ze ook urineweginfecties helpen voorkomen.

Wist je dat?

In Noord-Amerika, oogst men de cranberry door overstromingen, een snellere methode dan het plukken met de hand. Het veld wordt eerst overstroomd en het is de maaidorser die de rijpe vruchten losmaakt van de struik. In de XVIIe eeuw, werden zoete sinaasappelen geïmporteerd en kwamen aan in Amsterdam. De Hollanders noemden het de ‘Chinese appel’. Dat verklaart waarom men in verschillende landen het nog steeds ‘de chinese appel’ noemt. Het woord in het Nederlands is een sinaasappel of appelsien. In laag Duitsland, noemt men het ‘apfelsine’.

Granaatappelsap met blauwe bosbes en açaibes

Het Granaatappelsap met blauwe bosbes en açaibes bevat zorgvuldig geselecteerde vruchten, gaat prat op een romige textuur en een zachte smaak met toetsen van granaatappel, blauwe bosbes en açaibes. De açai is een palmboom uit Centraal- en Zuid-Amerika die paarsrode besjes produceert. De açai is rijk aan antioxidanten en zou het immuunsysteem op een natuurlijke manier stimuleren.

Wist je dat?

Het woord ‘acai’ afkomstig is van Tupi, een inheemse taal van Brazilië en betekent “fruit dat weent”. L’açai is samengesteld uit 5 tot 15% van de pulp afhankelijk van het seizoen.

Druiven-, acerola-, frambozen- en aardbeiensap

Nog zo’n onweerstaanbaar Superfruitsap is ons Druiven-, acerola-, frambozen- en aardbeiensap. De rode vruchten en acerola hebben een verrassende smaak en bevatten maar liefst 30 keer meer vitamine C dan sinaasappelsap. Ook hier worden de vruchten met zorg geselecteerd en is de fruitmix perfect in evenwicht. De acerola, ook wel bekend als de Barbadoskers of West-Indische kers, groeit in het noordoosten van Brazilië. De oogst gebeurt met de hand en de acerola wordt onmiddellijk geperst. Leuk weetje: een glas van dit Superfruitsap is goed voor 100% van je dagelijkse vitamine C inname en bevat heel wat antioxidanten.

Wist je dat?

De acerola is ook bekend als Barbados kers of de kers van de Antillen waar de vrucht reeds eeuwenlang bekend is. In het verleden, was het verboden om de acerola te exporteren uit landen waar het werd gekweekt en geïndustrialiseerd.

Nog meer inspiratie ...

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst

    Je mandje is leeg

    Inspiratie nodig? Naar de snelle shop of Promoties

    Naar het winkelmandje