• Iedere donderdag nieuwe promoties
 • Thuislevering vanaf €5,95
 • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
 • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
 • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Als onze varkens goed eten eet jij ook beter

100% BELGISCHE PRODUCTIE

Samen met onze lokale varkensboeren van over het hele land hebben we ons verenigd in de «Healthy Farming Association»-groep die producent, verwerkers, consumenten, wetenschappers en gezondheidwerkers. Deze verening is erkend en ondersteund door voedings- en gezondheidsprofessionals en heeft als doel de gezondheid van dieren en mensen te verbeteren. Dit doen we op een natuurlijke manier, namelijk door ons vee anders te gaan voederen. Door onze varkens van 100% Belgische herkomst te voeden met lokale granen zoals lijnzaad, die van nature rijk is aan omega 3, steunt Delhaize een lokale landbouw die nieuwe productiemethodes hanteert waar we allemaal beter van worden. Bovendien voorzien we voor onze varkensboeren een eerlijke vergoeding die deze van de markt overtreft.

voeding met lijnzaad die rijk is aan omega 3

Varkens die gekweekt worden via het “Beter Voor Iedereen”-netwerk krijgen vooral plantaardige voeding met lijnzaad, die van nature rijk is aan omega 3. Voeding die evenwichtiger is voor de dieren én de kwaliteit van het vlees verbetert. En als de dieren goed eten, eet jij ook beter.

OMEGA 3-VETZUREN, VOOR EEN EVENWICHTIGE VOEDING

Omega 3 zijn essentiële vetzuren waarvan iedereen de nutritionele voordelen kent. Omdat ons lichaam deze “onmisbare” vetzuren niet uit zichzelf aanmaakt, moeten we ze uit onze voeding halen (2,2 g/dag). Daarom geven we beter voorkeur aan vlees van dieren die gevoed zijn met gras- of lijnzaad (“Beter Voor Iedereen”- label), aan koolzaadolie, brood met lijnzaadmeel en vette vissoorten.

KEUZE VARKENSRAS KOMT OOK GEZONDHEID VARKENS TEN GOEDE

Het gekozen varkensras is een vitaler ras dat in beter gezondheid verkeert. De evenwichtige en gevarieerde voeding garandeert mee dat onze varkens in goede gezondheid kunnen leven. Hierdoor kunnen we het gebruik van antibiotica beperken tot een noodzakelijk minimum. Bovendien worden onze varkens niet gecastreerd: noch chirurgisch, noch door medicijnen.

HET LABEL «BETER VOOR IEDEREEN»

Het “Beter Voor Iedereen”- varkensvlees vind je exclusief bij Delhaize in de afdeling vlees** en in het slagersgamma fijne vleeswaren. Het is heerlijk zacht en mals vlees van 100% Belgische herkomst. En dat alles zonder dat de prijs stijgt!

DELHAIZE’S GARANTIES VOOR HET
“BETER VOOR IEDEREEN”-VARKENSVLEES

 1. Het vlees is heerlijk mals, zacht en van superieure kwaliteit, en dat voor dezelfde prijs.
 2. Varkenvlees van 100% Belgische herkomst
 3. De varkens krijgen gevarieerde, evenwichtige en gecontroleerde voeding met lijnzaad, die van nature rijk is aan omega 3
 4. De dieren verkeren in goede gezondheid mede dankzij de aangepaste voeding en de keuze voor een exclusief vitaler ras.
 5. We volgen en controleren de kwaliteit van de producten van het veld tot op je bord.

** al het varkenvlees behalve iberico-varken, bio-varken en in openlucht gekweekt varken

Nog meer inspiratie ...

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst

  Je mandje is leeg

  Inspiratie nodig? Naar de snelle shop of Promoties

  Naar het winkelmandje