Belangrijk bericht: Ten gevolge van leveringsproblemen is ons bananen assortiment tijdelijk gelimiteerd  

Beter voor iedereen varkensvlees

Delhaize introduceerde het nieuwe "Beter voor iedereen"-label, een exclusiviteit bij Delhaize. Dit logo wordt toegekend aan producten omwille van hun voedingskwaliteit.

Delhaize lanceert een revolutie in varkensvlees

Met het "Beter voor iedereen" varkensvlees innoveert Delhaize opnieuw op het vlak van kwaliteit. Want met deze exclusiviteit gaan we een engagement aan dat uniek is in België. Onze producenten van varkensvlees volgen namelijk een nieuw lastenboek dat een gevarieerde, evenwichtige en gecontroleerde dierenvoeding oplegt. Dat is goed voor de dieren, de kweker, de consument én voor het milieu.

Als onze varkens goed eten, eten wij ook beter!

  • De dieren worden goed gevoed en verkeren in goede gezondheid.
  • De dieren worden gevoed met planten en granen die getraceerd en geselecteerd zijn op hun voedingswaarde (bv. hun gehalte aan Omega 3).
  • De kwaliteit van de producten wordt opgevolgd en gecontroleerd, van het veld tot op het bord.
  • Het vlees is heerlijk mals en zacht, en dat voor dezelfde prijs.

Een gezonde en gevarieerde diervoeding

Varkens die gekweekt worden via het "beter voor iedereen"-netwerk krijgen vooral plantaardige voeding die van nature rijk is aan Omega 3, zoals lijnzaad. Een voeding die gezonder is voor de dieren én de kwaliteit van het vlees verbetert. En als de dieren goed eten, eten wij allemaal beter.

Omega 3 vetzuren, voor een evenwichtige voeding

Omega 3 zijn essentiële vetzuren waarvan iedereen de "onmisbare" vetzuren kent. Omdat ons lichaam deze "onmisbare" vetzuren niet van nature aanmaakt, moeten we ze dus in onze voeding vinden (2,2 g/dag). Vandaar dat we best de voorkeur geven aan vlees van dieren die gevoed zijn met gras of lijnzaad ("Beter voor iedereen"-label), en aan koolzaadolie, brood met lijnzaadmeel en vette vissoorten.

Nog meer inspiratie ...

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst