Belangrijk bericht: Omwille van werken van uw Collect Delhaize.be-punt van Doornik zal dit op woensdag 08 november t.e.m. woensdag 29 november gesloten zijn. Gelieve hier rekening mee te houden voor het plaatsen van uw bestelling. Bedankt voor uw begrip.  

Word ook King of BBQ met onze BBQ-plannen

Het BBQ seizoen is geopend! Eindelijk is het weer tijd om samen het vuur aan te steken en volop te genieten. Maar iedereen die al eens met een tang in z’n handen achter de grill heeft gestaan, weet dat de perfecte barbecue organiseren altijd met enkele uitdagingen komt. Geen paniek! Wij stelden enkele onfeilbare BBQ-plannen samen voor zowat elke mogelijk situatie. Of je nu kookt voor kids, veel volk verwacht of last minute een BBQ wilt organiseren, met onze handige tips en leuke recepten word je gergarandeerd King of BBQ!

Test hieronder onze BBQ-plannen. En kom geregeld terug, want elke maand wakkeren we het vuur aan met een nieuw BBQ-plan. Klaar? 3 ... 2 ... 1 ... Grillen maar!

HET MEGA MAKKELIJK BBQ-PLAN

Fan van bbq, maar je buik vol van de voorbereidingen? Dit plan laat je genieten van een barbecue zonder al te veel moeite. Maak het jezelf supersimpel met het Mega Makkelijk BBQ-plan.

 

Download hier het Mega Makkelijk BBQ-plan Mobiele versie

Ontdek hier alle ingrediënten voor het mega makkelijk BBQ-plan

HET VEEL VOLK BBQ-PLAN

Een barbecue voorbereiden voor veel gasten en toch cool blijven? Volg dit gedetailleerde stappenplan vol tips en recepten en word King of BBQ ook wanneer je veel volk verwacht. Wedden dat je de volgende keer nog meer gasten uitnodigt?


Download hier het Veel Volk BBQ-plan Mobiele versie

Ontdek hier alle ingrediënten voor het Veel Volk BBQ-plan

HET ALLES KIDS BBQ-PLAN

Een bbq gepland voor klein en groot? Check ons uitgebreide plan waardoor zelfs de kleinste keukenprinsjes en -prinsesjes jou uitroepen tot onbetwistbare King of BBQ.

 

Download hier het Alles Kids BBQ-plan Mobiele versie

Ontdek hier alle ingrediënten voor het Alles Kids BBQ-plan

HET ZIN-IN-MEER BBQ-PLAN

Mag het iets meer zijn? Dan is ons Zin-In-Meer BBQ-plan jou op het lijf geschreven. Dit stappenplan verwent jou en je gasten met een fantastische barbecue met net dat tikkeltje meer. Daarna is er geen twijfel meer mogelijk: jij bent de echte King of BBQ.

 

Download hier het Zin-In-Meer BBQ-plan Mobiele versie

Ontdek hier alle ingrediënten voor het Zin-In-Meer BBQ-plan

Tips & tricks

 • Koel je fles rosé in record tempo door ze in nat keukenpapier te wikkelen, steek ze een kwartier in de diepvries en voilà: heerlijk frisse rosé.
   
 • Bak je ribbetjes zo hoog mogelijk boven het vuur van je bbq, zodat het vlees mooi doorbakken is.
   
 • Snijd al je kerstomaatjes in 1 keer door. Halveer ze tussen twee borden.
   
 • Prik niet in je worsten. Zo verliezen ze sap en dat zorgt net voor de smaak. Omdraaien met een tang in plaats van een vork dus.
   
 • Camembert in een houten doosje op de barbecue? Wikkel het in aluminiumfolie zodat het niet in brand schiet.
   
 • Bak de verse kibbeling in wat olijfolie in een aluminiumbakje, zo blijft er niks aan de grill plakken.
   
 • Fan van sappige brochettes? Leg ze een minuutje in het midden van de grill, schroei ze dicht aan elke kant en laat ze daarna verder garen aan de buitenkant van je rooster.
   
 • Maak je courgetti klaar met wat olijfolie in een aluminium bakje.
   
 • Haal je côte à l'os een tijdje op voorhand uit de koelkast. Schroei beide kanten van je vlees dicht tegen hoge temperatuur. Dat zorgt voor de 'crunch' langs de buitenkant en mals vlees binnenin, omdat al de vleessappen vanbinnen blijven.
   
 • Breng wat olijfolie aan op de vis en je rooster, zo blijft je vis niet op je rooster plakken.

BBQ Recepten

Nog meer inspiratie ...

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst