• Iedere donderdag nieuwe promoties
 • Thuislevering vanaf €5,95
 • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
 • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
 • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Authentieke Italiaanse pizza's

Ken je onze Italiaanse diepvriespizza's al? Heerlijke pizza's van het merk Delhaize, op houtvuur gebakken. Deze pizza's zijn niet alleen overheerlijk, maar ook evenwichtig. Ontdek waarom.

Fabrieksgeheimen

Het eerste geheim zit in het deeg, dat gemaakt is van zorgvuldig geselecteerde bloemsoorten. Verder laten we de tijd zijn werk doen. Het deeg rijst 24 uur lang en wordt vervolgens met de hand uitgerold. Daarna gaat het deeg de traditionele houtoven in, waar we uitsluitend eiken- en beukenhout in branden. Naargelang de ouderdom, hardheid en herkomst van het hout, brandt het namelijk anders en geeft het soms meer houtskool of juist meer vlam. Daarom is een goede houtselectie belangrijk.

4 pizzavariëteiten

Zin in wat verwennerij? Ontdek onze 4 pizzavariëteiten en laat je verleiden:

- Margherita: tomatensaus en mozzarella.
- Vegetale: tomatensaus, mozzarella en gegrilde groenten.
- Prosciutto e funghi: tomatensaus, mozzarella, ham en champignons.
- Quattro formaggi: tomatensaus, mozzarella, pittige provolone, blauwe kaas en grana padano.

Minder zout en minder verzadigde vetzuren

Delhaize maakt er een punt van zijn klanten gezonde producten aan te bieden. Onze diepvriespizza's zijn daar geen uitzondering op. Door enkel olijf- en zonnebloemolie te gebruiken, slaagde Delhaize er in de hoeveelheid verzadigde vetzuren in de pizza's aanzienlijk te verlagen. Deze twee oliesoorten staan bekend om hun voedingswaarde en bevatten veel minder zogenaamde 'atherogene' verzadigde vetzuren, die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Ook de hoeveelheid zout werd sterk verminderd.

Gezondheid voor alles bij Delhaize

Gezondheid is al enkele jaren een prioriteit voor Delhaize. Het merk moedigt zijn klanten en medewerkers op verschillende manieren aan om voor een evenwichtige voeding te kiezen. Het spant zich in om kwaliteitsvolle, betrouwbare en steeds gezondere producten te ontwikkelen, onder andere door de samenstelling van bestaande producten aan te passen.

Om zijn klanten een evenwichtigere voeding en een gezondere levensstijl te bieden, werkt de Kwaliteitsdienst van Delhaize voortdurend aan de nutritionele samenstelling van zijn producten. Een team van diëtisten en wetenschappers test systematisch alle producten. "Als de nutritionele samenstelling van een product kan worden verbeterd zonder in te boeten aan smaak, wordt het herformuleringsproces onmiddellijk aangevat. In februari 2014 was de samenstelling van 5000 producten van het eigen merk reeds aangepast. Dankzij die aanpassingen werd bijvoorbeeld 300 ton minder zout gebruikt voor de chips, 12 ton vet minder in de kant-en-klaargerechten, 130 ton minder suiker in de frisdrank, ..."

Delhaize voert ook regelmatig bewustmakingscampagnes rond gezondheid. Het label 'Extra', bijvoorbeeld, is terug te vinden op de producten van het merk Delhaize met weinig zout en vet en veel vitamine C of mineralen.

Koudeketen volgens de regels

Bij Delhaize is het respecteren van de koudeketen een absolute prioriteit. Zodra de producten in onze supermarkten toekomen, worden ze elk op een specifieke temperatuur bewaard.

Alle aandacht gaat uit naar de kwaliteit en de optimale conservering van de voedingswaren, van de productie tot in de winkel, zodat wij je verse en lekkere producten kunnen bieden. Daarna is het aan jou om de nodige maatregelen te nemen, zodat de producten die je koopt niets van hun kwaliteit verliezen.

Neem altijd een herbruikbare koeltas mee wanneer je gaat winkelen. Zo bescherm je alle producten uit de diepvries of de koelkast. Leg diepgevroren en gekoelde producten pas op het einde van de boodschappen in de winkelkar. Zo moeten ze minder tijd buiten de koeling doorbrengen. Ga na de boodschappen zo snel mogelijk naar huis. Zet je boodschappen onmiddellijk op hun plaats in de koelkast of de diepvriezer.

Melkproducten, bruisende drank en eieren vries je beter niet in. Ook ontdooide producten mag je niet opnieuw invriezen.

Tips

 • Heb je zin om de verschillende pizza’s te proeven? Als je met 4 bent, is het zeer eenvoudig: neem de 4 pizza’s en deel de stukken. Als je met 2 bent of alleen, snij je een stukje van iedere bevroren pizza en bak je enkel die stukken.
 • Wil je indruk maken bij je genodigden en tijd winnen? Serveer een Italiaans menu! Waarom niet een tomaat/mozarella als voorgerecht, de Italiaanse pizza’s als hoofdgerecht en een tiramisu uit de zuivelafdeling? Garneer de pizza’s met stukjes mozarella, stukjes zongedroogde tomaat en een beetje raketsla als versiering.
 • Heb je nog wat pizza over en heb je veel honger? Dan wil je hem snel opwarmen! Plaats hem in de microgolfoven maar om te vermijden dat hij rubberachtig wordt, plaats je er een glas bij met een beetje water.
 • Is je pizza niet gemakkelijk om te snijden? Gebruik een schaar! Dat is de techniek die het beste werkt!

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst

  Je mandje is leeg

  Inspiratie nodig? Naar de snelle shop of Promoties

  Naar het winkelmandje