• Onze winkels
  • Taalkiezer
    NL
    • FR
Belangrijk bericht: Delhaize vraagt haar klanten om bij het product Delhaize Poolse worst 150g met houdbaarheid 12/11/2019 extra aandachtig te zijn op het label.  Lees meer >

Bij Delhaize zijn we steeds op zoek naar nieuwe wijnen én technieken waarmee we jullie wijnervaringen net dat tikkeltje extra geven.
Deze innovaties zijn uniek en enkel bij ons te verkrijgen.

ZAK PAKKEN EN WEGWEZEN

Wijnen in een doos ken je al, maar heb je onze wijnen in draagzak al gezien? Maak kennis met het Bivouac gamma van Delhaize. De naam zelf zegt het al: deze zakken zijn superhandig om mee te nemen naar een bivak of kampeerplaats. Maar ook in je frigo staan ze niet mis. Ze nemen minder plaats in dan een doos en dankzij het kraantje wordt de wijn tijdens het schenken beschermd tegen zuurstof. Zo kan hij tot 6 weken bewaard blijven zonder in te boeten aan kwaliteit.

Alleen bij Delhaize
Delhaize was de eerste in België die wijn in dit soort zakken verkoopt. Hiermee willen we de trend zetten naar verpakkingen die de ecologische impact op onze planeet beperken. Wablieft!? Met een plastic zak? Ja hoor! Doordat ze minder plaats innemen, is de CO2-afdruk bij het vervoer van deze zakken 10 keer kleiner dan bij flessen wijn. En da’s heel wat!

België, het land van bie… euh wijn!

Lokale producten ondersteunen is prima. Maar wijn uit België? Natuurlijk! Delhaize engageert zich om bij een coöperatieve van Haspengouwse fruittelers een gegarandeerd volume af te nemen en zo hun toekomst te verzekeren. De wijnen zijn origineel, lekker en betaalbaar doordat de Belgische zomers in de steeds warmer worden. De wijnen bottelen doen we in de bottelarij van Delhaize waar ze ook een origineel etiket krijgen. Om deze unieke samenwerking te vieren bottelen we een limited edition voor deze wijnbeurs. De eerste Belgische wijn uit onze eigen bottelarij van Delhaize in samenwerking met Jerom Winery : een Cuvée Pinot.

Het geslaagd buisje!

Ken je zo dat ‘goestingske’ naar 1 glaasje wijn? Dan zijn deze Tubes de ideale oplossing. Ze bevatten net de juiste hoeveelheid van 1 glas. Ideaal dus als je niet te veel wil drinken of alleen bent. Gedaan met die halfvolle flessen wijn die maanden in de frigo blijven staan! Ontdek een selectie van de beste wijnen uit onze bottelarij in deze unieke Tasting Kit.

Hiermee lijk je een echte sommelier

Een machine die je wijn serveert op de juiste temperatuur? Ja, dat kan! Deze D-Vine Machine is werkelijk goddelijk. Naargelang je keuze tussen witte en rode wijn, stelt hij de juiste temperatuur in. Nog even op het knopje drukken en voilà, your wine can be served. Enkel te verkrijgen in onze webshop!

Heeft u interesse in dit product? Contacteer ons dan op onlinewines@delhaize.be.

Ontdek meer wijnen in promotie voor de vinolutie

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst