• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Thuislevering vanaf €5,95
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Wanneer we naar ons bord kijken, denken we niet altijd na over de weg die ons eten heeft afgelegd. Bij Delhaize doen we dit wel. Waarom? Omdat elke stap verbonden is met elkaar. Stap voor stap, bekijken we wat en hoe we beter kunnen doen. Dus hoe beter we beginnen, hoe beter we tot kwalitatieve producten komen. Bijvoorbeeld: het kiezen van gezonde voeding die rijk is aan omega 3 voor onze varkens maakt dat onze varkens goed eten. En dit maakt dat wij achteraf ook goed eten.
Kwaliteit van onze producten begint... bij het begin.

Delhaize exclusiviteit: "beter voor iedereen" eieren

Na het “Beter voor iedereen" varkensvlees lanceert Delhaize een nieuwe exclusiviteit op vlak van kwaliteit: "Beter voor iedereen" eieren, een natuurlijke bron van Omega 3. En als de kippen goed eten, eten wij ook beter! Ontdek nu waarom.

Meer weten >>

"Beter voor iedereen" varkensvlees

Delhaize heeft het nieuwe "Beter voor iedereen"-label, een exclusiviteit bij Delhaize geïntroduceerd. Dit logo wordt toegekend aan producten omwille van hun voedingskwaliteit.

Ontdek nu waarom >>

Appels bij Delhaize

Delhaize gaat prat op een zeer ruim assortiment appels, maar biedt ook exclusieve soorten. Stuk voor stuk met een eigen karakter en van de beste kwaliteit.

Ontdek al onze appelen >>

100% natuurlijk appelsap rechtstreeks van de teler

Appels die niet aan de normen voldoen (te groot, te klein, te rare vorm), verdwijnen normaal gezien naar de industrie waar ze verwerkt worden tot appelmoes, appelsap, enz. Dat is jammer voor onze lokale telers, omdat ze hun appels met zo veel toewijding verzorgd hebben. Door puur sap te maken van appels die net geplukt zijn, kunnen ze toch een mooi eindproduct afleveren waar ze trots op mogen zijn. Dat geeft hen veel meer voldoening. Daarom heeft Delhaize besloten om dit project samen met hen op poten te zetten.

Meer weten >>

Goed kopen, goed eten, het is een belofte die wij je maken.

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst

    Je mandje is leeg

    Inspiratie nodig? Naar de snelle shop of Promoties

    Naar het winkelmandje