• Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  
RED05, RED10 en RED20: Profiteer nu van korting met de promocodes RED05, RED10, RED20! Zie de voorwaarden onderaan de homepagina.  

Delhaize Fresh Atelier

Het Fresh Atelier is een winkelformule waar kant-en-klare schotels vers worden bereid om je leven net iets makkelijker te maken. Dit door een breed scala aan ready-to-eat-oplossingen aan te bieden voor ieder moment van de dag. Van een stevig ontbijt en een ultraverse lunch, tot diner on the go en lekker gezonde snacks. En naast een winkelpunt zal het Fresh Atelier ook dienen als afhaalpunt voor onlinereservaties. Zo leent het concept zich nog meer voor de stedelijke levensstijl en zijn we ook daar weer helemaal mee met ’t leven.

Het eerste Fresh Atelier

De eerste locatie voor deze innovatieve winkel is de Galerij Ravenstein in hartje Brussel. Door zijn ligging tussenin de bus-, metro-, en treinverbindingen zal het een genot zijn voor vele pendelaars en stadsmensen die snel nog een lekkere en gezonde hap willen scoren.

Kickstart your day

Begin de dag met duidelijke ideeën dankzij een koffie geroosterd door onze Delhaize-experts. Boost je energie met vers gemixte smoothies, vers geperst sinaasappelsap of zelfgemaakte muesli-yoghurts. En geniet van een mooi assortiment broden, gebakjes en ontbijtkoeken die meerdere malen per dag ter plaatse gebakken worden.

Easy lunchbreaks

Voor een gezond slaatje kan je altijd terecht in onze saladebar, die trouwens om de twee weken verandert. Val voor één van onze gebalanceerde salades of stel er zelf een samen naar eigen keuze. Toch meer zin in iets krokants? Dan kom je in onze broodjesbar zeker niets te kort. Met een ruim assortiment aan beleg en ter plaatse gebakken broodjes voor het behouden van een heerlijke crunch.

Afterwork diners

Geen tijd maar toch zin in iets lekkers? Dan heeft het Fresh Atelier heel wat in petto voor jou. Met dagverse soep en heerlijke seizoensgerechten kan je in geen tijd aan tafel schuiven. Eerder zin in een heerlijke hap on the go? Dan zijn de groentetaarten écht iets voor jou! Of toch liever iets fris, dan zijn er nog de kleine sushismaakbommen gemaakt met ultra verse vis.

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst