• Onze winkels
  • Taalkiezer
    NL
    • FR
Laat je boodschappen thuis bezorgen. Nieuwe klant? : Ontvang nu €10 korting* + GRATIS levering!  Meer info

Vis, omdat het gezond is.

Maart is maand van de vis bij Delhaize.

Omdat meer vis eten beter is voor ons allemaal, maken we het makkelijker. Jij krijgt de hele maand maart -20% op al onze verse vis! En da’s nog niet alles. We geven je ook inspiratie om je vis klaar te maken. Dus bekijk zeker ook onze heerlijke recepten!

Zo gezond* als een vis.

Het spreekwoord ‘Zo gezond als een vis’ bestaat niet zomaar. Nee. Vis is ook écht gezond! Zo bevatten vette en semi-vette vissoorten omega 3-vetzuren. Magere vissoorten bevatten dan weer weinig vetten en zijn een bron van mineralen zoals jodium. Je hebt dus geen excuus meer om deze gezonde lekkernij niet in huis te halen!

Duurzaam vissen, wat is dat?

Duurzaam vissen, dat is rekening houden met bedreigde diersoorten, vissen op soorten die gevangen mogen worden en de schade aan de zeebodem zoveel mogelijk beperken. Daarom engageert Delhaize zich samen met ILVO om alleen vissoorten te verkopen die op een duurzame manier gevangen of gekweekt worden. Wist je dat ons assortiment verse vis volledig duurzaam is? Als we vis willen blijven eten, moeten we ervoor zorgen dat we de zeeën niet leegvissen. Daarom vissen we op zo’n manier dat het maritieme ecosysteem niet wordt beschadigd. En dat is lijnvissen. Ontdek er alles over in deze video.

Vis klaarmaken? Da’s gemakkelijk!

Bekijk hier al onze verse vis. In promo natuurlijk!

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst