• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je Plus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  

Zin in beter?

Ben jij een Goebeziger die altijd op zoek is naar beter? Wel, bij Delhaize willen we elke dag beter doen. Beter voor onze producten, voor onze producenten, voor de planeet, maar vooral voor jou, Goebeziger. Denk maar aan producten die bio, fairtrade of lokaal zijn, die geen kleurstoffen of bewaarmiddelen bevatten. Ook gaan we steeds voor minder plastic, minder CO2-uitstoot en minder voedselafval.

De zwangerschapstest: zwangere vrouwen leggen onze producten én producenten op de rooster!

Om de kwaliteit van onze producten te testen, stelden we een kritisch panel samen. Dat bestaat uit zwangere vrouwen! Die staan stil bij wat zij én de baby in hun buik binnenkrijgen. Daarom hebben ze de beste producten nodig. Benieuwd naar hun oordeel? Bekijk snel de zwangerschapstest!

Ons beter brood.

Ons brood bevat geen kleurstoffen en bewaarmiddelen. Want dat heeft brood helemaal niet nodig! Daarom is het beter. Maar er zijn nog meer redenen waarom het beter is! Benieuwd wat die zijn?
 

Onze betere gouda.

Wat onze gouda beter maakt? Er zitten geen kleurstoffen in! En toch heeft hij een mooie, goudgele kleur. Maar hoe komt hij daar dan aan?

 

Onze betere chocolade.

Chocolade die fair is én wordt gemaakt met respect voor producent, boer en aarde, die is beter. Maar er zijn nog redenen waarom hij (h)eerlijk en uniek is!
 

Onze betere groenten en fruit.

De plastic verpakking van onze biogroenten en -fruit hebben we vervangen door een ecologische variant. Daardoor zijn ze nu volledig plasticvrij! Benieuwd hoe dat in z'n werk gaat?Onze betere pasta.

Onze pasta wordt gemaakt volgens een authentiek, Italiaans recept. En zonder bewaarmiddelen! Zo heb jij altijd verse pasta in huis. Lees verder en ontdek


 

Onze betere bio-eitjes.

Eieren, mmm, da's lekker! Maar eitjes die 100% bio en 100% Belgisch zijn, zijn nog veel lekkerder. Bekijk snel waarom ze beter zijn én hoe je de eicode kan ontcijferen. 

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst