• Onze winkels
 • Taalkiezer
  NL
  • FR
Belangrijk bericht: Delhaize vraagt haar klanten om bij het product Boerinneke chocopasta op basis van rijst 350g extra aandachtig te zijn op het label.  Lees meer >

Besteld bij bol.com, geleverd bij Delhaize.

Zie ginds komt de stoomboot! En hij heeft niet alleen Sinterklaas mee, maar ook een leuk nieuwtje. Je kan nu je pakketje bij bol.com bestellen en het oppikken in een Delhaize-afhaalpunt! Ja, je hoort het goed: we werken samen met bol.com. Want bij Delhaize doen we er alles aan om je leven makkelijker te maken.

En da’s nog niet alles! Sinterklaas tovert nog iets uit z’n zak: als je van 12 november 2019 tot en met 20 november 2019 bestelt op bol.com en een Delhaize-afhaalpunt kiest, krijg je een bon van € 5 korting bij Delhaize!

Hoe werkt het precies?

 1. Bestel van 12/11/2019 tot en met 20/11/2019 op bol.com
 2. Kies een Delhaize-afhaalpunt**
 3. Haal je pakketje op in je Delhaize-afhaalpunt
 4. Op 21/11/2019 krijg je een e-mail van bol.com met je kortingsbon*
 5. Print je bon, ga naar Delhaize en geniet van € 5 korting bij aankoop van min. € 30
Opgelet: bonnen en e-mails die je op je smartphone toont, mogen niet aanvaard worden. Dus print je bon! De bon is geldig tot en met 18 december 2019.

Zo zie je maar: de Sint vergeet je niet dit jaar!

* Volgende artikels kunnen niet afgehaald worden in een Delhaize-afhaalpunt:

 • Artikels van externe partners (vb. Torfs, Vans, …). Deze worden op bol.com aangeduid door: “Verkoop door partner van bol.com”
 • Alle pakketjes groter dan 55 x 75 x 41 cm.

** Ontvang op 21/11/2019 een bon per e-mail om te genieten van € 5 korting op aankopen bij Delhaize. De bon kan enkel gebruikt worden in de deelnemende winkelpunten en bij reservaties via www.delhaize.be (Home delivery en Collect) en dit bij een minimum besteding vanaf € 30 (met uitzondering van volgende producten en diensten: voorbereidings- en leveringskosten op delhaize.be, vuilniszakken of stickers van de gemeente, producten van de Nationale Loterij, cadeaubonnen, Gift Cards, gsm-herlaadkaarten, tabaksproducten, foto-ontwikkeling, instructies en elke andere dienst). De bon is geldig van 21/11/2019 tot en met 18/12/2019. De bon kan slechts eenmalig worden gebruikt en niet worden geruild of terugbetaald. Aanbod is niet cumuleerbaar met andere acties of vergelijkbare kortingen. De bon is enkel geldig in de winkelpunten, bij Collect en Home delivery wanneer de bon afgeprint wordt, digitale versies worden niet aanvaard. Enkel geldig in België en Luxemburg.

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst