• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  

Bio van Delhaize. Heerlijk duurzaam.

Waarom kiezen voor bio? Misschien omdat je wat evenwichtiger wil eten? Of voor de authentieke smaak? Of omdat je kwaliteit wil? Of omdat je weet dat je daarmee lokale producenten steunt? Misschien vind je duurzame teelt belangrijk? Uit respect voor de natuur en de biodiversiteit? Of omdat het bij jouw kijk op de wereld past? Wie weet ben je zelfs Bioptimist! Hoe dan ook, Delhaize geeft je volmondig gelijk!

Alsjeblief: zeshonderdenzoveel bioproducten.

Bij Delhaize vind je voor bijna elk product een biovariant. Fruit, groenten, vlees, vis, deegwaren, koekjes, ontbijtgranen, kaas, yoghurt, desserts, roomijs of bereide gerechten. De teller staat nu op 645 bioproducten. En allemaal beantwoorden ze aan de strenge Europese biologische productienormen. Met ons prijsbeleid zorgen we dat bio betaalbaar is voor iedereen.

Natuurlijk lekker.

Met bio ga je terug naar de echte smaak: die van de natuurlijke ingrediënten. Zonder artificiële smaakversterkers of kleurmiddelen. Er worden geen synthetische chemicaliën, pesticiden, hormonen of ggo’s gebruikt. Er wordt ook op een verantwoorde manier omgesprongen met de bodem. Alles groeit en rijpt op het ritme van de natuur. En dat proef je.

Weet welk vlees je in de kuip hebt.

Al wat kan, kopen we lokaal. Zoals ons vlees, bijvoorbeeld. Daarvoor sluiten we akkoorden met coöperaties van Belgische familiale landbouwbedrijven die zich engageren voor duurzame kweekmethodes, met respect voor dier en milieu. Zoals GVBOB (Groupement Viande Biologique d’Origine Belge) voor ons rundvlees. Of Ovidis voor Belgisch lamsvlees. Zo garanderen we deze hardwerkende kwekers een leefbaar inkomen. En jou als consument een betaalbaar en lekker bioproduct van eigen bodem.

Hef het glas op de Bioptimisten!

Een glas biomelk dan toch. Of biochocomelk. Of bioyoghurt. Je hebt zelfs bioroom. Allemaal dankzij de Belgische melkveehouders van Biomilk.be. Om hun certificaat te behalen investeren deze Bioptimisten al hun tijd, middelen en energie in de juiste omgeving, het welzijn en het voedsel van hun koeien. Wij zorgen dat ze daarvoor correct worden vergoed. Met dank aan al onze klanten die kiezen voor biozuivel van Delhaize!

Pluk de vruchten van biolandbouw.

Met het fruit en de groenten uit ons bio-aanbod kies je niet alleen voor authentieke smaak, maar ook voor duurzame teelt. Dat wil zeggen: kleinschalig, zo lokaal mogelijk en gekweekt zonder chemische bestrijdingsmiddelen. Met respect voor de bodem. We stemmen ons aanbod daarbij af op het seizoen. Voor exotische soorten kiezen we voor FairTrade®-bioproducten. Wist je dat we daarvan het grootste aanbod hebben in België?

Delhaize, al bijna 30 jaar Bioptimist.

Het is ooit begonnen rond 1990, met een bescheiden potje bioyoghurt. Omdat we er toen al in geloofden, lang voor de anderen. Vandaag vinden we meer dan ooit dat bio bereikbaar moet zijn voor iedereen. Daarom ontwikkelden we als eerste ook ons eigen biolabel. Dat past perfect in ons opzet om beter eten makkelijker te maken voor iedereen. We zijn ervan overtuigd dat bio op een duurzame manier bijdraagt aan een betere toekomst. Dus zet ook de stap, word Bioptimist!

WAT WILLEN AL DIE LOGO’S ZEGGEN?

Op onze bioverpakkingen vind je enkele belangrijke logo’s terug. We leggen ze graag even uit.Bio Delhaize

Dankzij het eigen biomerk van Delhaize kan iedereen die wil bio eten. Ons gamma bevat ondertussen meer dan 600 bioproducten. Je vindt bij Delhaize dus bijna voor alles een lekkere biovariant.

100% Belgisch

Door samen te werken met Belgische producenten steunen we niet alleen de lokale economie, we beperken ook de transportafstand. Bovendien voldoen alle producten aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn ze perfect traceerbaar.

Biomilk

Biomilk.be is een coöperatie van Belgische melkveehouders die de methoden van de biologische landbouw toepassen. Dankzij een stabiele melkprijs kunnen deze boeren een leefbaar bedrijf met toekomst uitbouwen.

Fairtrade

Producten met het Fairtrade-logo worden tegen een eerlijke prijs ingekocht in ontwikkelingslanden. Daarmee lever je dus een rechtstreekse bijdrage aan betere leef- en werkomstandigheden van de landbouwers ginder.

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst