• Onze winkels
  • Taalkiezer
    NL
    • FR
Laat je boodschappen thuis bezorgen. Nieuwe klant? : Ontvang nu €15 korting* ! Promocode : FIRST  Meer info

Koekjes|Choco fresh|Chocolade-Melk-Hazelnoot

Kinder

5 x 21 gr - 28,10 €/kg
€2,95
Productinformatie

Beschrijving

Chocolade-melk-hazelnoot | Koekje | Kinder Chocofresh is de eerste verse chocolade lekkernij waar ale familieleden van genieten dankzij een smaakvol recept en zijn ludieke en originele vorm.

Ingrediënten

Superieure MELKCHOCOLADE 42% (suiker, MELKPOEDER, cacaoboter, cacaomassa, emulgatoren lecithinen [SOJA], vanilline), HAZELNOTEN 14%, palmolie, suiker, gepasteuriseerde verse MELK, magere MELKPOEDER, cacaoboter, BOTERCONCENTRAAT, emulgatoren mono en diglyceriden van vetzuren, vanilline. Op het totaal melkproducten 25 % (melkpoeder en magere melkpoeder 16 %, gepasteuriseerde verse melk 8 %, boterconcentraat 1 %).

Allergenen

Bevat:  Melk,  Noten,  Soja
Onbekend:  Mosterd,  Weekdieren,  Sesamzaad,  Zwaveldioxide of sulfieten,  Lupine,  Selderij,  Eieren,  Gluten,  Vis,  Schaaldieren,  Pindanoten

Aantal porties per verpakking

5

Net inhoud

102.5GRM

Bijzondere bewaarvoorschriften

In de koelkast bewaren (+7°C max) _ Ten minste houdbaar tot

Benaming

SUPERIEURE MELKCHOCOLADE MET MELKVULLING EN HAZELNOOT.

Producent informatie

FERRERO S.A - Chaussée de la Hulpe / Terhulpsesteenweg, 187 - 1170 Bruxelles / Brussel

Voeding

Per 100GRM Portie (%RI)
Energie 2421KJ 499KJ
Kilocalorieën 583KCAL 120KCAL
Vetten waarvan 43.7GRM 9GRM
Verzadigde vetten 21.7GRM 4.4GRM
Koolhydraten waarvan 39.3GRM 8.1GRM
Suikers 39.3GRM 8.1GRM
Eiwitten 7.3GRM 1.5GRM
Zout 0.178GRM 0.036GRM
* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een dieet. Uw dagelijkse inname kan meer of minder zijn, afhankelijk van hoeveel calorieën u inneemt.
Anderen kochten ook...

ID:363260

** DISCLAIMER: Waar mogelijk streeft Delhaize ernaar om betrouwbare informatie te krijgen van de producten en die betrouwbare informatie op de website te publiceren. Delhaize kan de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid echter niet garanderen. Er kunnen enkele verschillen zijn tussen de gegevens op de website en die op de productetiketten, o.a. omwille van technische redenen die inherent zijn aan voorraadrotatie. De gegevens op deze website vervangen de gegevens op de productetiketten niet. In het geval van afwijkingen geldt de informatie op de productetiketten. De consument moet vóór aankoop en minstens vóór consumptie van het product de gegevens op de etiketten controleren (inclusief allergenen). De consument doet uitdrukkelijk afstand van enig verhaal tegen Delhaize in het geval van afwijkingen. Alle gegevens worden voorzien door de producent via Trustbox (c) van GS1. Voor meer informatie, ga naar de pagina http://www.gs1belu.org

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst