• Onze winkels
  • Taalkiezer
    NL
    • FR

Drink | Rode vruchten 3+1

Alpro - Soya

Wat is Nutri-Score?

Dit product is niet beschikbaar
Andere opties tonen

Productinformatie

Ingrediënten

Water, suiker, gepelde SOJABONEN (5%), vruchtensap uit concentraat (2,8%), vlierbes, rode aalbes, aardbei, appel, framboos, braambes in wisselende verhouding, maltodextrine, zuurteregelaars (melkzuur, citroenzuur), stabilisatoren (pectines, agar-agar), tricalciumfosfaat, wortelextract, aroma's, zeezout, vitaminen (riboflavine (B2), B12, D2), natuurlijk aroma. Vrij van zuivel en gluten.

Allergenen

Bevat:  Soja
Bevat geen:  Melk,  Gluten

Andere informatie

- Van nature arm aan verzadigde vetten. - 30% minder suikers.* *Wist je dat Alpro® Soya Rode vruchten 30% minder suikers bevat dan de marktreferenties in niet-gefermenteerde gearomatiseerde dranken?

Net inhoud

1LTR

Bijzondere bewaarvoorschriften

- Na openen 5 dagen houdbaar in de koelkast (max. 7°C).

Benaming

- Sojadrink, rode vruchten, met toegevoegde calcium en vitaminen.

Producent informatie

Alpro C.V.A - Vlamingstraat 28, 8560 Wevelgem, Belgium

Voeding

Per 100MLT Portie (%RI)
Energie 226KJ  
Kilocalorieën 54KCAL  
Vetten waarvan 1.5GRM  
Verzadigde vetten 0.3GRM  
Koolhydraten waarvan 6.8GRM  
Suikers 6GRM  
Vezels 0.4GRM  
Eiwitten 2.6GRM  
Zout 0.25GRM  
Vitamines    
Vitamine D (cholecalciferol) 0.75MC (15%)
Vitamin B2 (riboflavine) 0.21MGM (15%)
Mineralen    
Calcium 120MGM (15%)
* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een van de voedingswaardereferenties dieet. Uw dagelijkse inname kan meer of minder zijn, afhankelijk van hoeveel calorieën u inneemt.

ID:185561

** DISCLAIMER: Waar mogelijk streeft Delhaize ernaar om betrouwbare informatie te krijgen van de producten en die betrouwbare informatie op de website te publiceren. Delhaize kan de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid echter niet garanderen. Er kunnen enkele verschillen zijn tussen de gegevens op de website en die op de productetiketten, o.a. omwille van technische redenen die inherent zijn aan voorraadrotatie. De gegevens op deze website vervangen de gegevens op de productetiketten niet. In het geval van afwijkingen geldt de informatie op de productetiketten. De consument moet vóór aankoop en minstens vóór consumptie van het product de gegevens op de etiketten controleren (inclusief allergenen). De consument doet uitdrukkelijk afstand van enig verhaal tegen Delhaize in het geval van afwijkingen. Alle gegevens worden voorzien door de producent via Trustbox (c) van GS1. Voor meer informatie, ga naar de pagina http://www.gs1belu.org

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst