• Onze winkels
  • Taalkiezer
    NL
    • FR

500ML VANDEM OLIE STOVEN&BAKKEN

Vandemoortele

Wat is Nutri-Score?
50 cl - 5,98 €/l
€2,99
Productinformatie

Beschrijving

Vandemoortele Stoven&Bakken voor groenten- en visbereidingen is een mix van 100% plantaardige oliën op basis van High Oleic Zo nnebloemolie, Koolzaadolie en Palmolie in wisselende verhoudingen.Door haar bijzondere samenstelling spat deze olie minder in vergelijking met een andere 100% plantaardige olie en blijven groenten-en visbereidingen niet kleven op de pan. Deze olie haalt door haar neutrale samenstelling de ware smaak van de bereidingen naar boven. High Oleic zonnebloemolie is een kwaliteitsolie rijk aan onverzadigde vetzuren en bestand tegen hoge verhitting waardoor VDM Stoven&Bakken goed bestand is tegen hoge temperaturen zodat de ingrediënten snel dichtschroeien.High Oleic Zonnebloemolie is zonnebloemolie met een hoog oliezuurgehalte.Oliezuur is een onverzadigd vet.

Gebruiksaanwijzing

Ideaal voor groenten-en visbereidingen.Schudden voor gebruik.

Ingrediënten

Plantaardige oliën (zonnebloem; koolzaad; palm; in wisselende verhoudingen ); emulgator (SOJAlecithinen).Totaal vetgehalte 100 %.

Allergenen

Bevat:  Soja

Net inhoud

0.5LTR

Benaming

EETBARE OLIE

Producent informatie

nl MOUTSTRAAT 64, 9000 GENT, BELGIË

Voeding

Per 100MLT
Energie 3404KJ
Kilocalorieën 828KCAL
Vetten waarvan 92GRM
Verzadigde vetten 12GRM
Enkelvoudig onverzadigde vetten 64GRM
Meervoudig onverzadigde vetten 16GRM
Koolhydraten waarvan 0GRM
Suikers 0GRM
Eiwitten 0GRM
Zout 0.01GRM

Anderen kochten ook...

ID:29308

** DISCLAIMER: Waar mogelijk streeft Delhaize ernaar om betrouwbare informatie te krijgen van de producten en die betrouwbare informatie op de website te publiceren. Delhaize kan de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid echter niet garanderen. Er kunnen enkele verschillen zijn tussen de gegevens op de website en die op de productetiketten, o.a. omwille van technische redenen die inherent zijn aan voorraadrotatie. De gegevens op deze website vervangen de gegevens op de productetiketten niet. In het geval van afwijkingen geldt de informatie op de productetiketten. De consument moet vóór aankoop en minstens vóór consumptie van het product de gegevens op de etiketten controleren (inclusief allergenen). De consument doet uitdrukkelijk afstand van enig verhaal tegen Delhaize in het geval van afwijkingen. Alle gegevens worden voorzien door de producent via Trustbox (c) van GS1. Voor meer informatie, ga naar de pagina http://www.gs1belu.org

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst