• Onze winkels
  • Taalkiezer
    NL
    • FR
Laat je boodschappen thuis bezorgen. Nieuwe klant? : Ontvang nu automatisch €15 korting* !  Meer info

Snoepjes | Dragibus

Haribo

250 gr - 6,76 €/kg
€1,69
Productinformatie

Beschrijving

Dragibus | 250G HARIBO DRAGIBUS

Gebruiksaanwijzing

Dit product kan zowel volwassenen als jongeren bekoren. Het Dragibus concept is het nr 1 produit van de snoeprayon in België.

Ingrediënten

Suiker; glucosestroop; zetmeel; voedingszuren citroenzuur, appelzuur; zuurteregelaren mononatriumcitraat, calciumcitraten, natriummalaten; aroma's; kleurstoffen curcumine, patentblauw V, carbo medicinalis vegetalis, gemengd caroteen, anthocyanen, glansmiddel carnaubawas.

Allergenen

Onbekend:  Weekdieren,  Melk,  Vis,  Noten,  Schaaldieren,  Soja,  Pindanoten,  Mosterd,  Sesamzaad,  Zwaveldioxide of sulfieten,  Lupine,  Selderij,  Eieren,  Gluten

Net inhoud

250GRM

Benaming

GEDRAGEERD ZOETWAREN

Producent informatie

Duffelsesteenweg 233 - B 2550 Kontich

Voeding

Per 100GRM Portie (%RI)
Kilocalorieën 380KCAL 375KCAL
Vetten waarvan 0GRM 0.5GRM
Verzadigde vetten 0.1GRM
Koolhydraten waarvan 94GRM 93GRM
Suikers 59GRM
Vezels 0GRM
Eiwitten 0.5GRM 0.5GRM
Zout 0.05GRM
* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een dieet. Uw dagelijkse inname kan meer of minder zijn, afhankelijk van hoeveel calorieën u inneemt.
Anderen kochten ook...

ID:712078

** DISCLAIMER: Waar mogelijk streeft Delhaize ernaar om betrouwbare informatie te krijgen van de producten en die betrouwbare informatie op de website te publiceren. Delhaize kan de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid echter niet garanderen. Er kunnen enkele verschillen zijn tussen de gegevens op de website en die op de productetiketten, o.a. omwille van technische redenen die inherent zijn aan voorraadrotatie. De gegevens op deze website vervangen de gegevens op de productetiketten niet. In het geval van afwijkingen geldt de informatie op de productetiketten. De consument moet vóór aankoop en minstens vóór consumptie van het product de gegevens op de etiketten controleren (inclusief allergenen). De consument doet uitdrukkelijk afstand van enig verhaal tegen Delhaize in het geval van afwijkingen. Alle gegevens worden voorzien door de producent via Trustbox (c) van GS1. Voor meer informatie, ga naar de pagina http://www.gs1belu.org

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst