Here is Product Details Sticky Short Info
nutri-score-bordered-d.external.5bdc66f8.svg
  • Saint Agaune

Saint Agaune | Fine St Agaune 160 gr

39,94 €/kg
160 gr
39,94 €/kg
€6,39
Worst saint agaune 200g
Op deze pagina

Productinformatie

Voedingnutri-score-bordered-d.external.5bdc66f8.svg
PerNiet Bereid 100 gNiet Bereid (%RI) 30g
Energie1309 KJ393 KJ (4.7%)
Kilocalorieën313 KCAL94 KCAL (4.7%)
Vetten waarvan16.5 g5 g (7.1%)
Verzadigde vetten5.2 g1.6 g (8%)
Koolhydraten waarvan2.2 g0.7 g (0.5%)
Suikers2.2 g0.7 g (0.7%)
Eiwitten38.9 g11.7 g (24%)
Zout4.36 g1.3 g (21.7%)
* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een 8400kJ/2000kcal dieet. Uw dagelijkse inname kan meer of minder zijn, afhankelijk van hoeveel calorieën u inneemt.
Wat is Nutri-Score?
Voedingnutri-score-bordered-d.external.5bdc66f8.svg
PerNiet Bereid 100 gNiet Bereid (%RI) 30g
Energie1309 KJ393 KJ (4.7%)
Kilocalorieën313 KCAL94 KCAL (4.7%)
Vetten waarvan16.5 g5 g (7.1%)
Verzadigde vetten5.2 g1.6 g (8%)
Koolhydraten waarvan2.2 g0.7 g (0.5%)
Suikers2.2 g0.7 g (0.7%)
Eiwitten38.9 g11.7 g (24%)
Zout4.36 g1.3 g (21.7%)
* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een 8400kJ/2000kcal dieet. Uw dagelijkse inname kan meer of minder zijn, afhankelijk van hoeveel calorieën u inneemt.
Wat is Nutri-Score?
Gebruiksaanwijzing
'Dun ideaal voor het aperitief , of smaak in tussendoortjes.'
Gebruiksaanwijzing
'Dun ideaal voor het aperitief , of smaak in tussendoortjes.'
Ingrediënten
Varkensvlees*; zout; LACTOSE; dextrose; suiker; MELKpoeder; wijn; aroma's; specerijen; fermenten; zonnebloemolie; bewaarmiddelen; kaliumnitraat, natriumnitriet; collageenomhulsel (collageen, water, bevochtigingsmiddel ; glycerol). Vlees van EU-oorsprong, streng geselecteerd.* Voor 100 g "Saint Agaûne" is 189 g vlees gebruikt.
Ingrediënten
Varkensvlees*; zout; LACTOSE; dextrose; suiker; MELKpoeder; wijn; aroma's; specerijen; fermenten; zonnebloemolie; bewaarmiddelen; kaliumnitraat, natriumnitriet; collageenomhulsel (collageen, water, bevochtigingsmiddel ; glycerol). Vlees van EU-oorsprong, streng geselecteerd.* Voor 100 g "Saint Agaûne" is 189 g vlees gebruikt.
Allergenen
Bevat: Melk
Onbekend: Mosterd, Vis, Noten, Sesamzaad, Selderij, Lupine, Weekdieren, Eieren, Schaaldieren, Soja, Pindanoten, Zwaveldioxide of sulfieten, Gluten
Allergenen
Bevat: Melk
Onbekend: Mosterd, Vis, Noten, Sesamzaad, Selderij, Lupine, Weekdieren, Eieren, Schaaldieren, Soja, Pindanoten, Zwaveldioxide of sulfieten, Gluten
Net inhoud
160 g
Net inhoud
160 g
Aantal porties per verpakking
5
Aantal porties per verpakking
5
Benaming
SPECIALITEIT VAN GEDROOGD VLEES
Benaming
SPECIALITEIT VAN GEDROOGD VLEES
Producent informatie
BP 49 - Saint Maurice de Lignon - 43 203 Yssingeaux Cedex - France -
Producent informatie
BP 49 - Saint Maurice de Lignon - 43 203 Yssingeaux Cedex - France -
Bijzondere bewaarvoorschriften
Bewaartemperatuur : Onderin de koelkast bewaren, of in een droge en geventileerde ruimte, bij voorke
Bijzondere bewaarvoorschriften
Bewaartemperatuur : Onderin de koelkast bewaren, of in een droge en geventileerde ruimte, bij voorke
Andere vermeldingen
Verpakt onder beschemende atmosfeer
Andere vermeldingen
Verpakt onder beschemende atmosfeer

ID: 417761

*DISCLAIMER: Waar mogelijk streeft Delhaize ernaar om betrouwbare informatie te krijgen van de producten en die betrouwbare informatie op de website te publiceren. Delhaize kan de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid echter niet garanderen. Er kunnen enkele verschillen zijn tussen de gegevens op de website en die op de productetiketten, o.a. omwille van technische redenen die inherent zijn aan voorraadrotatie. De gegevens op deze website vervangen de gegevens op de productetiketten niet. In het geval van afwijkingen geldt de informatie op de productetiketten. De consument moet vóór aankoop en minstens vóór consumptie van het product de gegevens op de etiketten controleren (inclusief allergenen). De consument doet uitdrukkelijk afstand van enig verhaal tegen Delhaize in het geval van afwijkingen. Alle gegevens worden voorzien door de producent via My Product Manager (c) van GS1. Voor meer informatie, ga naar de pagina http://www.gs1belu.org