• Onze winkels
  • Taalkiezer
    NL
    • FR

Thee | Kruiden

Celestial seasonings

18 x 1,5 gr - 92,22 €/kg
€2,49
Productinformatie

Beschrijving

Celestial Seasonings Herbal tea assortiments doos. (5 soorten)

Gebruiksaanwijzing

Giet net niet kokend water over 1 theezakje. Laat 4 tot 6 minuten trekken en verwijder het theezakje. Voeg eventueel wat zoetstof toe.

Ingrediënten

SLEEPYTIME Kamille, groene munt, citroengras, tiliabloemen, braambladeren, oranjebloesem, meidoorn en rozenknoppen. CHAMOMILE Kamille. LEMON ZINGER Hibiscus, rozenbottel, geroosterde cichorei, sinaasappelschil, citroengras (9%), citroenschil en hele gedroogde citroenen (5%), natuurlijk citroenaroma met andere natuurlijke aroma's (bevat sojalecithine) (3%) en citroenzuur. PEPPERMINT Pepermunt. HONEY VANILLA CHAMOMILE Kamille, sinaasappelschil, natuurlijk honingvanillearoma met andere natuurlijke aroma's (bevat sojalecithine) (6%), zoethout, geroosterde cichorei en citroengras. Bevat zoethout mensen met hypertensie moeten overmatige consumptie vermijden.

Allergenen

Bevat:  Soja

Bijzondere gebruiksvoorwaarden

Te gebruiken als kruidenthee.

Aantal porties per verpakking

18

Net inhoud

30GRM

Bijzondere bewaarvoorschriften

Te gebruiken als kruidenthee.

Benaming

Herbal Tea Sampler

Producent informatie

Hain Europe N.V. - Groendreef 101, 9880 Aalter - Belgium

Voeding

Per Portie (%RI)
Kilocalorieën 0GRM
Vetten waarvan 0GRM (0%)
Verzadigde vetten 0GRM
Koolhydraten waarvan 0GRM
Suikers 0GRM (0%)
Vezels 0GRM
Eiwitten 0GRM (0%)
Zout 0GRM (0%)
* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een dieet. Uw dagelijkse inname kan meer of minder zijn, afhankelijk van hoeveel calorieën u inneemt.
Anderen kochten ook...

ID:674247

** DISCLAIMER: Waar mogelijk streeft Delhaize ernaar om betrouwbare informatie te krijgen van de producten en die betrouwbare informatie op de website te publiceren. Delhaize kan de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid echter niet garanderen. Er kunnen enkele verschillen zijn tussen de gegevens op de website en die op de productetiketten, o.a. omwille van technische redenen die inherent zijn aan voorraadrotatie. De gegevens op deze website vervangen de gegevens op de productetiketten niet. In het geval van afwijkingen geldt de informatie op de productetiketten. De consument moet vóór aankoop en minstens vóór consumptie van het product de gegevens op de etiketten controleren (inclusief allergenen). De consument doet uitdrukkelijk afstand van enig verhaal tegen Delhaize in het geval van afwijkingen. Alle gegevens worden voorzien door de producent via Trustbox (c) van GS1. Voor meer informatie, ga naar de pagina http://www.gs1belu.org

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst