• Onze winkels
  • Taalkiezer
    NL
    • FR
Laat je boodschappen thuis bezorgen. Nieuwe klant? : Ontvang nu €15 korting* ! Promocode : FIRST  Meer info

Verfrissend drankje | Ananas-Mango

Perrier

Wat is Nutri-Score?
4 x 25 cl - 2,75 €/l
€2,75
Productinformatie

Beschrijving

PERRIER & JUICE is de frisheid van PERRIER met een originele combinatie van twee sappen. Maar het is vooral een nieuw alternatief voor frisdrank: arm aan calorieën, natuurlijk en eerlijk gezegd buitengewoon om te drinken. PERRIER & JUICE biedt een perfecte balans tussen plezier en gezondheid!

Gebruiksaanwijzing

PERRIER & JUICE is een caloriearm drankje, altijd op waterbasis, voornamelijk voor koeling, maar met vruchtensap voor meer smaak: voor een leuke pauze gedurende de dag zonder schuldgevoel. Koel en zonder ijs serveren.

Ingrediënten

Bruisend natuurlijk mineraalwater Perrier 78%, vruchtensap op basis van concentraat 17,6% (ananas 4,9%, appel 4,9%, citroen 4,4%, mango 3,3%), suikerstroop, natuurlijke aroma's, natuurlijke mangoaroma's met andere natuurlijke aroma's,concentraat (wortels en pompoen)

Allergenen

Onbekend:  Weekdieren,  Melk,  Vis,  Noten,  Schaaldieren,  Soja,  Pindanoten,  Mosterd,  Sesamzaad,  Zwaveldioxide of sulfieten,  Lupine,  Selderij,  Eieren,  Gluten

Andere informatie

Laag in caloriën, gearomatiseerde bruisende drank met 4 vruchtensappen op basis van concentraat.

Net inhoud

1LTR

Bijzondere bewaarvoorschriften

Om de kwaliteit van Perrier & Juice te behouden, bewaren tussen 5°C en 30°C op een nette, droge plaa

Benaming

Nestlé Waters Benelux

Producent informatie

Nestec S.A. - Rue de Birminghamstraat 221 Bruxelles BE-1700 Brussel

Voeding

Per 100MLT
Energie 76KJ
Kilocalorieën 18KCAL
Vetten waarvan 0GRM
Verzadigde vetten 0GRM
Koolhydraten waarvan 3.9GRM
Suikers 3.6GRM
Vezels 0GRM
Eiwitten 0GRM
Zout 0GRM

Anderen kochten ook...

ID:11679

** DISCLAIMER: Waar mogelijk streeft Delhaize ernaar om betrouwbare informatie te krijgen van de producten en die betrouwbare informatie op de website te publiceren. Delhaize kan de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid echter niet garanderen. Er kunnen enkele verschillen zijn tussen de gegevens op de website en die op de productetiketten, o.a. omwille van technische redenen die inherent zijn aan voorraadrotatie. De gegevens op deze website vervangen de gegevens op de productetiketten niet. In het geval van afwijkingen geldt de informatie op de productetiketten. De consument moet vóór aankoop en minstens vóór consumptie van het product de gegevens op de etiketten controleren (inclusief allergenen). De consument doet uitdrukkelijk afstand van enig verhaal tegen Delhaize in het geval van afwijkingen. Alle gegevens worden voorzien door de producent via Trustbox (c) van GS1. Voor meer informatie, ga naar de pagina http://www.gs1belu.org

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst