• Onze winkels
  • Taalkiezer
    NL
    • FR
Belangrijk bericht: Omwille van een optimalisatie van de Delhaize website zal onze website deze maandag 24 juni vanaf 23u niet meer toegankelijk zijn. Tijdens het onderhoud aan de website zal het niet mogelijk zijn om een reservatie te plaatsen. Sorry voor het ongemak.  
Laat je boodschappen thuis bezorgen. Nieuwe klant? : Ontvang nu €15 korting* ! Promocode : FIRST  Meer info

Spinazie | Boursin

Iglo

Wat is Nutri-Score?
450 gr - 5,16 €/kg
€2,32
Productinformatie

Beschrijving

Spinazie | Boursin | Boursin

Gebruiksaanwijzing

Handig te bereiden in een afgedekte schaal in de microgolfoven (14 min 750W) of in een pan op een matig vuur. Heerlijk bij natuurvis of fish sticks.

Ingrediënten

Spinazie 67%, water, Boursinkaas® 7% (gapasteuriseerde MELK, gapasteuriseerde room (MELK), melkzuur, knoflook, kruiden, zout, peper), roomkaas (room (MELK), zout), room (MELK), rijstzetmeel, knoflookpaste (knoflook, zout), groentenbouillon (zout, dextrose, gist, wortel, ui, prei, sjalot, paprika, tomaat), zout, bieslook, peterselie, peper. Allergenen Melk.

Allergenen

Bevat:  Melk
Onbekend:  Fish [NL],  Sulphur dioxide or sulphite [NL],  Sesame [NL],  Mustard [NL],  Molluscs [NL],  Crustaceans [NL],  Eggs [NL],  Soybeans [NL],  Celery [NL],  Gluten [NL],  Peanuts [NL],  Lupin [NL],  Nuts [NL]

Net inhoud

450GRM

Benaming

3 porties gehakte spinazie met Boursin© kaassaus, handige deelblokjes, diepgevroren.

Producent informatie

NV Iglo Belgium SA - Humaniteitslaan 235, 1620 Drogenbos - Bd de l'Humanité 235, 1620 Drogenbos

Voeding

Per 100GRM Portie (%RI)
Energie 361KJ
Kilocalorieën 87KCAL
Vetten waarvan 7.1GRM
Verzadigde vetten 4.6GRM
Koolhydraten waarvan 2GRM
Suikers 0.8GRM
Vezels 1.5GRM
Eiwitten 3.4GRM
Zout 0.8GRM
Vitamines
Vitamin A (retinol) 450MC (56%)
Vitamine B9 (foliumzuur) 37MC (19%)
Mineralen
* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een dieet. Uw dagelijkse inname kan meer of minder zijn, afhankelijk van hoeveel calorieën u inneemt.

ID:10630

** DISCLAIMER: Waar mogelijk streeft Delhaize ernaar om betrouwbare informatie te krijgen van de producten en die betrouwbare informatie op de website te publiceren. Delhaize kan de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid echter niet garanderen. Er kunnen enkele verschillen zijn tussen de gegevens op de website en die op de productetiketten, o.a. omwille van technische redenen die inherent zijn aan voorraadrotatie. De gegevens op deze website vervangen de gegevens op de productetiketten niet. In het geval van afwijkingen geldt de informatie op de productetiketten. De consument moet vóór aankoop en minstens vóór consumptie van het product de gegevens op de etiketten controleren (inclusief allergenen). De consument doet uitdrukkelijk afstand van enig verhaal tegen Delhaize in het geval van afwijkingen. Alle gegevens worden voorzien door de producent via Trustbox (c) van GS1. Voor meer informatie, ga naar de pagina http://www.gs1belu.org

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst