• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  

Groenten eten wordt magisch leuk!

Trekken jouw bengels ook een vies gezicht bij wortels, aubergines en tomaten? Maar wat als die groenten nu eens magisch worden?

‘Max en de Tovergroentjes’ is een reeks knotsgekke luisterverhalen die meteen magie aan tafel brengt. Laat je kinderen samen met Max, een dappere jongen, naar de planeet van de Tovergroentjes reizen waar ze de meest geweldige avonturen beleven. Geloof ons: hun bordje met groenten zal leeg zijn voor je ’t weet!

Elke week een nieuw luisterverhaal

Elke week kan je een nieuwe aflevering ontdekken van ‘Max en de Tovergroentjes’. Wil je geen enkel avontuur missen? Je vindt de luisterverhalen op deze 4 platformen.

Oh, en elke aflevering heeft ook z’n eigen verhaalkaart met meer uitleg én een kleurplaat. Zo kan je altijd goed volgen.

Je kan elke aflevering ook hier meteen beluisteren:

#1 Op weg met de Oranje Raket

In deze eerste aflevering maak je kennis met de Groelies en de Groehaas. Dat zijn de bewoners van Vegetalia. Maar er is van alles niet pluis. Dus stuurt de koning van Vegetalia één van zijn generaals met de oranje raket naar de aarde om hulp te halen. En die komt terecht bij Max, een gewone maar slimme jongen…

Download het verhaal
Download de verhaalkaart voor de tekening en meer info

#2 De Schatkistjes van Prinses Groupie

Max is met de oranje raket meegereisd naar Vegetalia. Daar ontdekt hij dat de schatkistjes van de koninklijke tuin allemaal verwoest zijn. Hij ontmoet er ook prinses Groupie die niet stopt met huilen. Wat is dit toch allemaal?!? Ben jij ook zo benieuwd? Beluister snel de tweede aflevering!

Download het verhaal
Download de verhaalkaart voor de tekening en meer info

#3 De Grot van de Vuurkomeet

Nadat Max een spruitpilletje (of verkleinpilletje) heeft genomen, vertrekt hij – op vraag van koning Groezel de Eerste - naar de stad onder de grond van Vegetalia. Daar ontmoet hij de Groehaas. Maar al snel ontdekt Max dat de koning hem naar daar heeft gestuurd met slechte bedoelingen. Kan Max op tijd ontsnappen?!?

Download het verhaal
Download de verhaalkaart voor de tekening en meer info

#4 De Elfenfrisbees van de 11 Elfen

In deze aflevering ontmoet Max de Elfen. Die doen niets liever dan spelen met Elfenfrisbees. Maar daar is jammer genoeg geen tijd voor! Misschien kunnen zij helpen en Vegetalia redden van de genade van de trol? Luister snel hoe dit afloopt…

Download het verhaal
Download de verhaalkaart voor de tekening en meer info

#5 De Betoverde Heksenketel

Max probeert vrede te sluiten tussen de Groelies, de Groehaas en de Elfen. Want alleen samen kunnen ze de trol verslaan en prinses Groupie redden die hij vasthoudt in zijn grot. Maar voor ze aan het gevecht beginnen, eten ze samen eerst Heksenketelsoep. Maar waarom? En is daar wel tijd voor?!?

Download het verhaal
Download de verhaalkaart voor meer info

#6 De Orde van de Trollenknots

De strijd tegen de Trol is begonnen. Maar die lijkt veel sterker dan gedacht. Kunnen Max en de verenigde troepen van de Groelies en Groehaas dit gevecht winnen? En geraakt Max ooit nog heelhuids thuis? Je ontdekt het in deze laatste en spannende aflevering.

Download het verhaal
Download de verhaalkaart voor meer info

Ontdek het lied van ‘Max en de Tovergroentjes’

Krijg je maar niet genoeg van Max en de tovergroentjes? Wel, naast de luisterverhalen is er ook het Tovergroentjeslied! Laat het snel horen aan je bengels. Ze zullen niet genoeg krijgen van al die groentjes.

Beluister het liedje van Max en de Tovergroentjes
Download hier de tekst van het Tovergroentjeslied

Betoverend goede zaakjes doe je zo

Krijg nu knotsgekke korting op een selectie Tovergroentjes. Je bengels zullen ervan smullen!

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst