• Onze winkels
  • Taalkiezer
    NL
    • FR

Knijpzakje | Baby | Peer | Framboos | Granen

Nestlé - Naturnes

90 gr - 13,22 €/kg
€1,19
Productinformatie

Beschrijving

Knijpzakjes Fruit & Granen van NaturNes® zijn: - Fruit en granen voor een lekker tussendoortje ! - Recepten met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong* - Een leuk formaat dat jouw baby verschillende smaken leert ontdekken

Gebruiksaanwijzing

Je baby mag zijn NaturNes® knijpzakjes helemaal alleen eten. Kan je baby het nog niet alleen? Giet dan de inhoud van het zakje op een lepeltje vooraleer je het hem geeft.

Ingrediënten

Vruchten 60% (peren 36%, bananen, frambozen 9%), water, geconcentreerd vruchtensap 2,6% (witte druiven, citroen), volkoren HAVERmeel 2,5%, TARWEvlokken 1,5%, vitamine C. Bevat mogelijk MELK.

Allergenen

Bevat:  Gluten
Kan bevatten:  Melk

Net inhoud

90GRM

Bijzondere bewaarvoorschriften

Bewaren op een koele en droge plaats. Geopend bewaren in de koelkast (max 7° C, max 24u). Belangrijk

Benaming

Nestlé Belgilux SA

Producent informatie

Nestec S.A. - Rue de Birminghamstraat 221 Bruxelles BE-1070 Brussel

Voeding

Per 100GRM Portie (%RI)
Energie 236KJ  
Kilocalorieën 56KCAL  
Vetten waarvan 0.3GRM  
Verzadigde vetten 0GRM  
Koolhydraten waarvan 11GRM  
Suikers 6.2GRM  
Vezels 2GRM  
Eiwitten 1GRM  
Zout 0.01GRM  
Vitamines    
Vitamine C (ascorbinezuur) 10MGM (40%)
* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een dieet. Uw dagelijkse inname kan meer of minder zijn, afhankelijk van hoeveel calorieën u inneemt.
Anderen kochten ook...

ID:187949

** DISCLAIMER: Waar mogelijk streeft Delhaize ernaar om betrouwbare informatie te krijgen van de producten en die betrouwbare informatie op de website te publiceren. Delhaize kan de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid echter niet garanderen. Er kunnen enkele verschillen zijn tussen de gegevens op de website en die op de productetiketten, o.a. omwille van technische redenen die inherent zijn aan voorraadrotatie. De gegevens op deze website vervangen de gegevens op de productetiketten niet. In het geval van afwijkingen geldt de informatie op de productetiketten. De consument moet vóór aankoop en minstens vóór consumptie van het product de gegevens op de etiketten controleren (inclusief allergenen). De consument doet uitdrukkelijk afstand van enig verhaal tegen Delhaize in het geval van afwijkingen. Alle gegevens worden voorzien door de producent via Trustbox (c) van GS1. Voor meer informatie, ga naar de pagina http://www.gs1belu.org

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst