• Onze winkels
  • Taalkiezer
    NL
    • FR
Laat je boodschappen thuis bezorgen. Nieuwe klant? : Ontvang nu €15 korting* ! Promocode : FIRST  Meer info

Ovenvers brood op elk moment van de dag

Hoe goed kopen als je het beste brood wil voor je gezin

Te veel zout is slecht voor onze gezondheid. Delhaize zag dan meteen het belang van zout van Posidonia in om het zoutgehalte van een brood met 25% te verminderen, zonder de smaak te veranderen. Goed nieuws dus voor onze gezondheid en voor onze smaakpapillen. Ontdek meteen onze 11 broden met 25% minder zout.

Ik ontdek >

Het beste brood ter plekke gebakken

Broden van Delhaize hebben een geheim … Zoals bij de bakker komen ze meerdere malen per dag vers uit de oven. Of je nu brood koopt om 8 uur ’s morgens, ’s middags of een half uur voor sluitingstijd, je bent altijd zeker van vers brood. Zacht en mals vanbinnen en vooral lekker krrrrrokant …

Bij Delhaize vind je de hele dag door een ruime waaier gezond en vers brood dat nooit is ingevroren. Omdat brood een vaste waarde is in onze dagelijkse voeding liggen er niet minder dan 35 soorten in onze rekken. Fijn, zo kun je afwisselen!

Artisanaal, klassiek, bio: Het assortiment brood van Delhaize is het ruimste van alle grote winkelketens.

Je broodje is gebakken verschillende keren per dag

Elke dag ovenvers brood, de fijnste ingrediënten en een uniek vakmanschap, dat is het succesrecept van de bakker bij Delhaize. En dat proef je ook, elke dag opnieuw.

Vers brood smaakt op zijn best. Daarom worden bijna al onze broden ter plaatse gebakken, en dat maar liefst drie keer per dag. Zo vind je bij ons heerlijk knapperig en ovenvers brood, van ’s morgen vroeg tot ’s avonds laat.

Brood draagt bij tot een goede gezondheid!

Brood bevat elementen die bijdragen tot een goede gezondheid: complexe koolhydraten die ons lichaam langzaam opneemt, plantaardige eiwitten, vezels, mineralen en vitamine B en E. Vetten vind je nauwelijks in brood.

Delhaize werkt samen met Belgische leveranciers die zorgen voor ingrediënten die geteeld werden zonder chemische meststoffen of chemische bestrijdingsmiddelen en met respect voor de natuur.

Delhaize werkt niet alleen met kwaliteitsingrediënten, maar werkt ook iedere dag aan de verbeteringen van recepten. Door bijvoorbeeld de hoeveelheid zout in zijn brood te beperken met zo'n 38 ton per jaar en de broden vezelrijker te maken. Zo verbetert de voedingskwaliteit zonder dat het brood inboet aan smaak.

Kortom, een voedingsmiddel dat je beter niet links laat liggen.

Nog meer inspiratie ...

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst