• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Thuislevering vanaf €5,95
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Sappige appels met peren vergelijken? Bij Delhaize kan het

Of je nu meer van zacht en zoet of pittig en zuur houdt, bij Delhaize vind je altijd wel een appel die in de smaak valt. Jazz, Pink Lady, Cox, Gala, Golden, Granny Smith, Jonagold, … allemaal van eigen bodem. Stuk voor stuk soorten met een eigen karakter. Ook ons perenaanbod varieert enorm in smaak en structuur. Natuurlijk kun je beide vruchten niet met elkaar vergelijken maar sommige bereidingen bewijzen dat je ze perfect kunt combineren.

Bio-appels en -peren gekweekt met liefde voor de natuur

In de polders van het Meetjesland ligt een lap grond van 18 hectaren waar de familie van Koenraad Van Eykeren instaat voor een duurzame teelt met respect voor de aarde, de fauna, de bioversiteit en de mens. Om het natuurlijk evenwicht te bewaren, werd wel heel erg ingenieus tewerk gegaan. Overal in de appel- en perenbomen werden nestkastjes aangebracht. Hier komen hoofdzakelijk torenvalken broeden, waardoor de woelmuizen de oogst minder gemakkelijk aantasten. Slakken en insecten worden verjaagd door kikkers die leven in de aangelegde vijver. In deze volledig natuurlijk omgeving groeien en bloeien de bio-appels en –peren van Delhaize volop.

Jonagold vs Conference, twee zeer gewaardeerde smaken.

De Jonagold appel heeft vast en gesuikerd vruchtvlees, een krokante beet en zit boordevol smaak. Zijn jongere zusje, de Jonagored, valt ook in de smaak. De Conference peer wordt zowel in fruitsalades als gepocheerd in ovenschotels gedegusteerd. Als deze peer goed rijp is, smaakt zijn vruchtvlees lekker zacht en sappig.

Waar bewaar je het best je appels en peren?

Onderaan je koelkast in de speciaal voorziene lade, bewaren appels en peren best. Maar let op. Om optimaal van de heerlijke smaak en aroma’s te kunnen genieten, haal je het fruit best een tijdje van tevoren uit. Bij een appel kan dat al vanaf enkele uren. Bij een peer mag dat best wat langer, zelfs een volledige dag of meer.

Nog meer inspiratie ...

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst

    Je mandje is leeg

    Inspiratie nodig? Naar de snelle shop of Promoties

    Naar het winkelmandje