• Nos magasins
Faites-vous livrer vos courses à la maison. Nouveau client sur Delhaize.be ?: Bénéficiez de €10 de réduction* + de la livraison gratuite! Code promo : GIFTNEW  Plus d'infos

Naar jaarlijkse traditie lanceren Delhaize en de Aalsterse Gilles een Oilsjterse carnavalwijn

13/01/2017

Een beperkte oplage van slechts 1.000 flessen

Aalst – Ter gelegenheid van de jaarlijkse carnavalstoet in Aalst, lanceren Delhaize en Aalsterse Gilles samen een Oilsjterse carnavalwijn die vanaf vandaag in de rekken van de Delhaize-winkel in Aalst ligt. Meer concreet gaat het over een witte wijn, een Las Puertas Chardonnay 2014, uit Chili. De oplage van de carnavalwijn is beperkt tot 1.000 flessen en zal worden verkocht worden in de vestiging van Aalst, gelegen aan de Parklaan.

Oilsjterse carnavalwijn 2017: officiële wijn uit de stad Aalst

Naar jaarlijkse traditie brengen de Aalsterse Gilles pins en een carnavalwijn uit. Vanaf vandaag zijn de pins en de de carnavalwijn te koop in de Delhaizewinkel, aan Parklaan 50A in 9300 Aalst. De pins zijn dit jaar in twee kleuren beschikbaar en worden verkocht voor 7 euro per pin of 12 euro voor de twee.
 

De Oilsjterse carnavalwijn zal als witte wijn verkocht worden. De witte wijn is een Las Puertas Chardonnay 2014 uit Chili en wordt verkocht voor 3,99 euro per fles (+0,30 euro statiegeld). Dit Zuid-Amerikaanse land wint immers erg aan populariteit bij de klanten. Het is een witte wijn met een fruitige neus van citrus, wit fruit en bloemen. Delhaize koos deze wijn op basis van smaak en prijs: de wijn is een ‘makkelijke’ drinker, ideaal als aperitief of bij visgerechten. De afdronk blijft lang nazinderen met een toets van appel. Een perfecte wijn, geschikt voor allen en aangeboden aan een scherpe prijs. De oplage van deze wijn is gelimiteerd tot duizend flessen.

De pins en de carnavalwijn zijn vanaf vandaag te koop in de Delhaize-winkel in Aalst, aan Parklaan 50A in 9300 Aalst.

Coordonnées

Roel Dekelver
External Communications Manager
rdekelver@delhaize.be
Tél. +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize Belgique
kghozzi@delhaize.be
Tél. +32 (0)2 412 83 16

Ajouter à la liste de courses
On dirait que vous n'avez pas encore de liste de courses. Cliquez sur le bouton ci-dessous pour en créer une nouvelle.
Ce produit est déjà présent dans cette liste de courses
Produit ajouté à la liste de courses