• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Thuislevering vanaf €5,95
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Terug

Proxy Delhaize: een heel hedendaags concept

Een nieuwe formule die inspeelt op de verwachtingen van een belangrijke groep van consumenten: aankoopcomfort, voldoende ruimte (tussen 350 en 750 m2), flexibiliteit, een hoogstaand aanbod van voedingsproducten en nabijheid in alle betekenissen van het woord. Proxy Delhaize is een jonge, actuele winkel die volledig is afgestemd op klantvriendelijkheid.

Alle middelen om te slagen

Jij hebt het profiel om je eigen zaak te leiden? Wij stellen voor om jouw kapitaal te laten renderen, door te investeren in een onderneming waarvan jij de baas bent.

Een eenvoudige winstformule

Door onze aansluitingsformule beschik je over een verkooppunt op maat van jouw ambities, jouw vaardigheden en jouw beginkapitaal. Je bent partner van Delhaize, maar je beheert als zelfstandige je eigen zaak. En je eigen succes, want jij bent de eerste om er de vruchten van te plukken.

De steun van een marktleider in de grootdistributie

Je richt je eigen zaak op, maar je vertrekt niet van nul. Van bij het begin kan je rekenen op alles wat een bekende en erkende keten je kan bijbrengen: marktonderzoeken, commerciële strategie, structuur van het assortiment, prijsbeleid, continue opleiding, communicatie en plus-kaart. Jij beheert je verkooppunt met de middelen van een grote onderneming.

Steun op alle niveaus en op elk moment

Van levering van de producten, technisch of juridisch advies tot opleidingsmogelijkheden en hulp bij het beheer … Je geniet constant ruggensteun. Zo kan je je voluit concentreren op je werk: verkopen. En slagen.

Interesse? Je wilt vooruit?

Heb jij een pand voor een toekomstige Proxy Delhaize te koop ? Stuur een email naar expansie@delhaize.be.

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst

    Je mandje is leeg

    Inspiratie nodig? Naar de snelle shop of Promoties

    Naar het winkelmandje