Recept zoekresultatenTomatensoep met balletjes
Delhaize logo
  • Tomatensoep met balletjes
    B
Tomatensoep met balletjesB

Tomatensoep met balletjes

Makkelijk
< 30 min.
3/5

Ingrediënten voorPorties

6 porties
  • 1 zakje diepgevroren paprikablokjes
  • 1 zakje diepgevroren gesnipperde uien
  • 3 el olijfolie
  • 7,5 dl water
  • 1 zakje diepgevroren tomatensoep met basilicum en mozzarella
  • 1 zakje diepgevroren soepballetjes
  • 1 zakje diepgevroren paprikablokjes
  • 1 zakje diepgevroren gesnipperde uien
  • 3 el olijfolie
  • 7,5 dl water
  • 1 zakje diepgevroren tomatensoep met basilicum en mozzarella
  • 1 zakje diepgevroren soepballetjes

Begin met koken

: 20 min.
1
Fruit de diepgevroren paprikablokjes en de diepgevroren gesnipperde uien gedurende 5 min. op een vrij hoog vuur in een kookpot met olijfolie. Voeg het water en de diepgevroren tomatensoep toe. Breng aan de kook en laat 10 min. sudderen.
2
Bak de diepgevroren soepballetjes lichtjes goudbruin in een braadpan met een beetje olijfolie. Mix de soep, voeg de balletjes toe en breng verder op smaak. Dien warm op.
1
Fruit de diepgevroren paprikablokjes en de diepgevroren gesnipperde uien gedurende 5 min. op een vrij hoog vuur in een kookpot met olijfolie. Voeg het water en de diepgevroren tomatensoep toe. Breng aan de kook en laat 10 min. sudderen.
2
Bak de diepgevroren soepballetjes lichtjes goudbruin in een braadpan met een beetje olijfolie. Mix de soep, voeg de balletjes toe en breng verder op smaak. Dien warm op.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 310; energie (kCal): 75; vetten (g): 5,5; verzadigde vetten (g): 1,7; koolhydraten (g): 3,7; suikers (g): 1,4; vezels (g): 1,2; eiwitten (g): 2,3; zout (g): 0,5. Energie (kcal/portie): 317,02
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 310; energie (kCal): 75; vetten (g): 5,5; verzadigde vetten (g): 1,7; koolhydraten (g): 3,7; suikers (g): 1,4; vezels (g): 1,2; eiwitten (g): 2,3; zout (g): 0,5. Energie (kcal/portie): 317,02
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Gluten vrij
Voorgerecht

Ingrediënten voor 6 personen

Toon:

Zoete puntpaprika |  Bio

Delhaize

Zoete puntpaprika | Bio

270 gr

Bio

€4,99

Gele uien | Netje

Delhaize

Gele uien | Netje

500 gr

€1,99

Tomato frito

Heinz

Tomato frito

350 gr

€0,79

Wortelsoep | Bio

Delhaize

Wortelsoep | Bio

250 gr

Bio

€2,39

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire

Delhaize

Olijfolie | Culinaire

50 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€5,15

Mineraalwater | Niet bruisend | PET

Vittel

Mineraalwater | Niet bruisend | PET

8 x 33 cl

€5,79

Totaal:
€10,16