Productterugroeping:« Aardappelegratin met truffel van het merk Artagan »Lees meer >

Tot en met 13 november, geniet van gratis collect-kosten met de promocode COLFREE!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenSneeuwwitje-cupcakes
Delhaize logo
  • Sneeuwwitje-cupcakes

Sneeuwwitje-cupcakes

Sneeuwwitje-cupcakes
Makkelijk
30-60 min.
3/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
12 porties
  • 1 zakje baking powder (10 g)
  • 150 g bloem
  • 100 g boter
  • 150 g “Dessert Callets” (of pure dessertchocolade, in stukjes gehakt)
  • zout
  • 3 eieren op kamertemperatuur
  • 100 g frambozen
  • 150 g griessuiker
  • 3 el melk
  • 200 g Philadelphia Natuur (1 schaaltje)
  • veelkleurige suikerparels
  • 6 cl verse room
  • 100 g witte chocolade
  • 1 zakje baking powder (10 g)
  • 150 g bloem
  • 100 g boter
  • 150 g “Dessert Callets” (of pure dessertchocolade, in stukjes gehakt)
  • zout
  • 3 eieren op kamertemperatuur
  • 100 g frambozen
  • 150 g griessuiker
  • 3 el melk
  • 200 g Philadelphia Natuur (1 schaaltje)
  • veelkleurige suikerparels
  • 6 cl verse room
  • 100 g witte chocolade

Begin met koken

1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Verwarm de in stukjes gesneden boter in een kookpot op heel zacht vuur. Voeg, wanneer de boter begint te smelten, 100 g chocolade toe en laat smelten. Neem van het vuur, laat 1 min. staan en klop met de garde. Voeg dan de eieren en de melk toe, meng goed.
3
Meng de suiker met de bloem, het baking powder, het zout en de resterende 50 g chocolade. Giet dit mengsel in één keer in de kookpot en meng snel zonder een perfect glad beslag te willen bekomen.
4
Leg papieren vormpjes (baking cups) in een bakplaat voor muffins en schep een lepel beslag in elk vormpje. Verdeel 100 g frambozen over de vormpjes en bedek met het resterende beslag. Bak 15 min. in de oven. Laat in de bakplaat afkoelen.
5
Breng de room in een steelpan aan de kook. Neem van het vuur, voeg de gehakte, witte chocolade toe. Laat 1 min. staan, roer met de garde. Giet het mengsel in een kom en voeg de kaas toe, meng goed en zet 1 uur in de koelkast.
6
Bedek de muffins met de witte chocoladeroom, leg er een framboos op en bestrooi met suikerparels. Serveer koel.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Verwarm de in stukjes gesneden boter in een kookpot op heel zacht vuur. Voeg, wanneer de boter begint te smelten, 100 g chocolade toe en laat smelten. Neem van het vuur, laat 1 min. staan en klop met de garde. Voeg dan de eieren en de melk toe, meng goed.
3
Meng de suiker met de bloem, het baking powder, het zout en de resterende 50 g chocolade. Giet dit mengsel in één keer in de kookpot en meng snel zonder een perfect glad beslag te willen bekomen.
4
Leg papieren vormpjes (baking cups) in een bakplaat voor muffins en schep een lepel beslag in elk vormpje. Verdeel 100 g frambozen over de vormpjes en bedek met het resterende beslag. Bak 15 min. in de oven. Laat in de bakplaat afkoelen.
5
Breng de room in een steelpan aan de kook. Neem van het vuur, voeg de gehakte, witte chocolade toe. Laat 1 min. staan, roer met de garde. Giet het mengsel in een kom en voeg de kaas toe, meng goed en zet 1 uur in de koelkast.
6
Bedek de muffins met de witte chocoladeroom, leg er een framboos op en bestrooi met suikerparels. Serveer koel.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Amerikaans
Vegetarisch
Kids,Picknick
Overig
Zomer
Dessert

Ingrediënten voor 12 personen

Toon:

Gist droog
Dr. oetker Gist droog
4 x 7 gr
2
85
Chocolade | Melk | Matinettes
Jacques Chocolade | Melk | Matinettes
2 × 128 gr
2de tegen -50%
2
29
Frambozen
Delhaize Frambozen
125 gr
2
99
Suiker | Fijn | Kristal
Delhaize Suiker | Fijn | Kristal
1 kg
  • little-lione.external.82792960.svg
0
89
Smeerkaas | Kruidenkaas | Bieslook | Light
Philadelphia Smeerkaas | Kruidenkaas | Bieslook | Light
2 × 185 gr
1
99
Suiker | Parelkorrel
Tienen-Tirlemont Suiker | Parelkorrel
500 gr
3
15
Room | Zuur | 15 % V.G.
Delhaize Room | Zuur | 15 % V.G.
200 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
15
Chocolade | Wit | Matinettes
Jacques Chocolade | Wit | Matinettes
128 gr
2de tegen -50%
4
49

Reeds in je keuken

Tarwebloem
Delhaize Tarwebloem
1 kg
  • little-lione.external.82792960.svg
0
35
Zachte boter
Aubel Zachte boter
500 gr
-20%
7
03
€8,79
Kruiden | Zout | Berg | Molen
Santa Maria Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
-10% voor 3
6
35
Eieren | Bruine | Medium
Delhaize Eieren | Bruine | Medium
4 st
1
69
Karnemelk | Bio
Delhaize Karnemelk | Bio
1 l
Bio
    1
    95
    Totaal:
    €24,08