1
Breng het water aan de kook samen met het stokje kaneel, de kruidnagels, de teentjes kardemom en het vanillestokje. Laat het geheel een kwartiertje sudderen.
2
Zet het vuur zachter en voeg de theebuiltjes toe. Laat 5 minuten trekken, haal de theebuiltjes eruit en zeef de vloeistof.
3
Laat afkoelen en meng met de agavesiroop, de whisky en het fruitsap. Meng alles goed dooreen en giet in een slakom met veel ijs.
4
Mélangez bien le tout et versez dans un saladier avec une grande quantité de glace.
1
Breng het water aan de kook samen met het stokje kaneel, de kruidnagels, de teentjes kardemom en het vanillestokje. Laat het geheel een kwartiertje sudderen.
2
Zet het vuur zachter en voeg de theebuiltjes toe. Laat 5 minuten trekken, haal de theebuiltjes eruit en zeef de vloeistof.
3
Laat afkoelen en meng met de agavesiroop, de whisky en het fruitsap. Meng alles goed dooreen en giet in een slakom met veel ijs.
4
Mélangez bien le tout et versez dans un saladier avec une grande quantité de glace.