1
Verwarm de olie in een wok (of in een grote sauteerpan) en bak de kippenblokjes gedurende 5 min. goudbruin op een matig vuurtje.
2
Kook de rijst 8 min. in een kleine kookpot kokend water en laat hem uitlekken.
3
Schep intussen de groentemix bij de wok en fruit de groenten enkele minuten op een hoog vuur (ze moeten krokant blijven). Voeg de kruidenpasta toe en fruit 1 min. op een matig vuurtje. Voeg dan de rijst toe en fruit nog 2 à 3 min. op een hoog vuur.
4
Verwarm de satésaus op een matig vuurtje, in een kleine steelpan.
5
Serveer de nasi goreng met de saus en de gebakken uitjes.
1
Verwarm de olie in een wok (of in een grote sauteerpan) en bak de kippenblokjes gedurende 5 min. goudbruin op een matig vuurtje.
2
Kook de rijst 8 min. in een kleine kookpot kokend water en laat hem uitlekken.
3
Schep intussen de groentemix bij de wok en fruit de groenten enkele minuten op een hoog vuur (ze moeten krokant blijven). Voeg de kruidenpasta toe en fruit 1 min. op een matig vuurtje. Voeg dan de rijst toe en fruit nog 2 à 3 min. op een hoog vuur.
4
Verwarm de satésaus op een matig vuurtje, in een kleine steelpan.
5
Serveer de nasi goreng met de saus en de gebakken uitjes.