Tot en met 13 november, geniet van gratis collect-kosten met de promocode COLFREE!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenKlassiek recept voor verloren brood
Delhaize logo
  • Klassiek recept voor verloren brood
    B

Klassiek recept voor verloren brood

Klassiek recept voor verloren broodB
Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 dikke sneden brood Camp Rémy
  • 2 dl halfvolle melk
  • 2 eieren
  • 1 el boter
  • 3 el bruine suiker
  • 4 dikke sneden brood Camp Rémy
  • 2 dl halfvolle melk
  • 2 eieren
  • 1 el boter
  • 3 el bruine suiker

Begin met koken

: 15 min.
1
Giet de melk in een diep bord of een grote kom.
2
Kluts de eieren in een diep bord en voeg de melk toe.
3
Dompel de sneetjes brood in de melk en de eieren en bak ze bruin in een pan.
4
Strooi er naar smaak bruine suiker op en dien op.
1
Giet de melk in een diep bord of een grote kom.
2
Kluts de eieren in een diep bord en voeg de melk toe.
3
Dompel de sneetjes brood in de melk en de eieren en bak ze bruin in een pan.
4
Strooi er naar smaak bruine suiker op en dien op.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 718; energie (kCal): 171; vetten (g): 5; verzadigde vetten (g): 2,3; koolhydraten (g): 24; suikers (g): 9,7; vezels (g): 1,8; eiwitten (g): 6,7; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 208,62
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 718; energie (kCal): 171; vetten (g): 5; verzadigde vetten (g): 2,3; koolhydraten (g): 24; suikers (g): 9,7; vezels (g): 1,8; eiwitten (g): 6,7; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 208,62
Vegetarisch
Brunch,Kids
Brunch
Ontbijt