Recept zoekresultatenHalloweentaart met peren en frambozen
Delhaize logo
  • Halloweentaart met peren en frambozen
    B
Halloweentaart met peren en frambozenB

Halloweentaart met peren en frambozen

Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voorPorties

6 porties
  • 3 Conferenceperen
  • 250 g (diepgevroren) frambozen
  • 3 el ruwe rietsuiker
  • 1 el maïzena
  • 1 kl kaneel
  • 2 plakken bladerdeeg
  • 1 ei om in te smeren
  • 3 Conferenceperen
  • 250 g (diepgevroren) frambozen
  • 3 el ruwe rietsuiker
  • 1 el maïzena
  • 1 kl kaneel
  • 2 plakken bladerdeeg
  • 1 ei om in te smeren

Begin met koken

: 20 min. + 40 min. kooktijd
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Schil de peren en snijd ze in grote blokjes.
3
Meng de peren, de diepgevroren frambozen, 2 el rietsuiker, de maizena en de kaneel in een slakom.
4
Bekleed een taartvorm met 1 plak bladerdeeg en verdeel er het vruchtenmengsel over.
5
Snijd met een klein mesje een masker in het tweede bladerdeeg.
6
Leg dit deeg op de taart, met de tekening mooi in het midden. Druk de randen vast met een vork.
7
Klop het ei los in een kom met 1 el water en smeer er de taart mee in, met behulp van een penseel. Bestrooi met de rest van de rietsuiker.
8
Schuif de taart 40 min. in de oven.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Schil de peren en snijd ze in grote blokjes.
3
Meng de peren, de diepgevroren frambozen, 2 el rietsuiker, de maizena en de kaneel in een slakom.
4
Bekleed een taartvorm met 1 plak bladerdeeg en verdeel er het vruchtenmengsel over.
5
Snijd met een klein mesje een masker in het tweede bladerdeeg.
6
Leg dit deeg op de taart, met de tekening mooi in het midden. Druk de randen vast met een vork.
7
Klop het ei los in een kom met 1 el water en smeer er de taart mee in, met behulp van een penseel. Bestrooi met de rest van de rietsuiker.
8
Schuif de taart 40 min. in de oven.
Nutritionele informatie
B
Per 100 g: Energie: 174 kcal - Vetten: 7.8 g - Koolhydraten: 21.1 g - Vezels: 3 g - Eiwitten: 2.9 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 174 kcal - Vetten: 7.8 g - Koolhydraten: 21.1 g - Vezels: 3 g - Eiwitten: 2.9 g
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Vegetarisch
Halloween
Dessert

Ingrediënten voor 6 personen

Toon:

Peren | Conference | Verpakt | 4st

Delhaize

Peren | Conference | Verpakt | 4st

600 gr

€2,19

Frambozen

Delhaize

Frambozen

2 × 125 gr

€5,98

Cassonade

Tienen-Tirlemont

Cassonade

500 gr

€1,59

Bindmiddel | Maiszetmeel, voor uw sauzen en gebak | 400 g

Maizena

Bindmiddel | Maiszetmeel, voor uw sauzen en gebak | 400 g

400 gr

€2,69

Bladerdeeg | Vers

Delhaize

Bladerdeeg | Vers

230 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,79

Eieren | Verschillende grootte | Scharreleieren

365

Eieren | Verschillende grootte | Scharreleieren

12 st

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,49

Totaal:
€15,73