4 zakjes sterke zwarte thee (type English Breakfast)
2 el fijne kristalsuiker
1 kaneelstokje + kaneelpoeder om op te dienen
3 kardemompeulen, licht verbrijzeld
2 kruidnagels
1/2 el verse gemberwortel (geschild en geraspt)
30 cl volle melk
4 zakjes sterke zwarte thee (type English Breakfast)
Begin met koken
: 15 min
1
Breng de melk samen met 50 cl water, de suiker en de specerijen aan de kook. Laat 2 minuten zachtjes koken, leg er dan de theezakjes in. Dek af en laat 10 minuten trekken op heel zacht vuur.
2
Zeef en serveer in verwarmde koppen, eventueel bestrooid met kaneelpoeder.
1
Breng de melk samen met 50 cl water, de suiker en de specerijen aan de kook. Laat 2 minuten zachtjes koken, leg er dan de theezakjes in. Dek af en laat 10 minuten trekken op heel zacht vuur.
2
Zeef en serveer in verwarmde koppen, eventueel bestrooid met kaneelpoeder.