Zeeduivel, mossel, champignons, selder en polderpuree
door Bart Desmidt

Moeilijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 150 g boter
- 1 citroen
- 1 dl dragonazijn
- 2 filets zeeduivel (100 g per stuk)
- 20 g gehakte peterselie
- 20 g geklaarde boter
- 1/2 groene selder met blad
- 16 kleine Parijse champignons
- 16 mosselen
- 20 g mosterd
- 200 g polderpuree (Delhaize)
- 1 dl room 40% V.G.
- 1 sjalot
- 2 dl witte wijn
- 2 dl zonnebloemolie
- 150 g boter
- 1 citroen
- 1 dl dragonazijn
- 2 filets zeeduivel (100 g per stuk)
- 20 g gehakte peterselie
- 20 g geklaarde boter
- 1/2 groene selder met blad
- 16 kleine Parijse champignons
- 16 mosselen
- 20 g mosterd
- 200 g polderpuree (Delhaize)
- 1 dl room 40% V.G.
- 1 sjalot
- 2 dl witte wijn
- 2 dl zonnebloemolie